• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Geleverd door heel Nederland en Vlaanderen (België)
Aanmelden

Spiegels

Glasdiscount beschikt over een breed assortiment spiegels. Onze specialiteit is het maken van spiegels op maat. Daarnaast verkopen wij spiegels in verschillende kleuren, diktes en afmetingen. Onze spiegels worden standaard onafgewerkt geleverd, maar wij verkopen ook rondom geslepen spiegel.

Voordelen van een spiegel op maat

Een spiegel op maat biedt veel voordelen. Je hoeft niet uit standaardafmetingen te kiezen, maar kan het spiegelformaat naar wens aanpassen waardoor het altijd passend is voor jouw unieke situatie. Ook verkopen wij de spiegels op maat met zowel onafgewerkt glas als rondom geslepen. Hierbij heb je ook nog de keuze uit afgeronde en niet afgeronde hoeken.

Sterke eigenschappen van spiegels op maat

Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen corrosie en veroudering, waardoor de spiegels langer mooi blijven dan bij concurrenten. Onze op maat gemaakte spiegel gaat tot drie keer langer mee dan conventionele spiegels en heeft een verhoogde weerstand tegen bijtende schoonmaakproducten. De spiegel krijgt geen pitten of sluier na verloop van tijd.

Toepassingen spiegel op maat

Onze spiegels op maat zijn uitsluitend binnenshuis te gebruiken. Daarbij zorgt het voor een moderne en luxe uitstraling binnenshuis. Ook zijn onze spiegels goed toepasbaar in een rvs of houten frame, maar kan ook in het door jouw gewenst frame.

Spiegel op maat bevestigen

Voor het bevestigen van de spiegel biedt Glasdiscount verschillende mogelijkheden en attributen. Bekijk hiervoor ons brede aanbod aan spiegeltoebehoren.

Prijs spiegel op maat

De prijs van een spiegel op maat kan sterk uiteenlopen. De door ons weergegeven prijs is de prijs per m2 en zijn te verkrijgen vanaf €39,33 /m2. De prijs hangt af van het formaat, de kleur, de dikte en wel of niet rondom geslepen.