Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

 • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
 • Specialist in maatwerk
 • Inmeetservice met maatgarantie
 • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Hardglazen schuifdeur voor binnen

Glazen schuifdeuren op maat

Een gehard glazen schuifdeur voor binnen biedt enorm veel voordelen. Het is een mooi en eenvoudig systeem om je woonruimte te scheiden en ruimte te besparen. Glazen schuifwanden worden veel gebruikt als scheiding tussen woonkamer en keuken. Een glazen schuifwand is ook mogelijk in een kamer, suite of toegang tot de badkamer, er zijn tal van mogelijkheden met onze hardglazen schuifdeuren. Schuifdeuren van glas zijn niet alleen mooi, maar ook heel praktisch: met een simpele beweging open of sluit je de deur en bepaal je de afstemming van de ruimtes ten opzichte van elkaar. Op onze website kun je gemakkelijk jouw gewenste schuifdeur paneel op maat bestellen tegen een voordelige prijs!

Voordelen glazen schuifdeur voor binnen in huis

Glazen schuifdeuren zijn tegenwoordig erg hot en gewild. Wat ons betreft logisch, want een hardglazen schuifdeur voor binnen zorgt voor een luxe en stijlvolle afscheiding van de ruimte, terwijl er veel meer licht naar binnen komt dan bij een dichte deur. Een glazen binnendeur is niet alleen een geweldige sfeermaker, ze zijn ook heel eenvoudig in gebruik. Glasdiscount levert uitsluitend maatwerk. De glazen schuifwanden van Glasdiscount worden op de mm nauwkeurig gemaakt.

Glazen schuifdeuren worden altijd gemaakt van gehard glas. Bij gehard glas is het glas eerst verhit (tot 600 graden), waardoor de schuifdeur vijf tot zeven keer sterker is dan ongehard glas, hierdoor breekt het veel minder snel. Mocht het glas alsnog breken, dan valt het in duizenden kleine stukjes, waardoor je jezelf niet kunt verwonden aan de glasscherven. Hierdoor neemt de kans op verwonding enorm af.

Laat je glazen schuifdeur inmeten en plaatsen door onze monteur!

Schuifdeuren ogen als een eenvoudig systeem en dat zijn het in principe ook, maar de inbouw situaties kunnen erg complex zijn. Vandaar dat je er ook voor kunt kiezen om de glazen schuifwand te laten inmeten door een ervaren monteur. Dan krijg je gegarandeerd de juiste maat en maatgarantie. Je kunt de inmeet- en/of montageservice gewoon bij de bestelling toevoegen, dan nemen wij contact met je op om de afspraak in te plannen.

Je kunt online door middel van ons stappenplan je eigen luxe glazen schuifdeur voor binnen samenstellen:

SKU
122
€ 275,00 excl BTW € 332,75 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.4

8.4
 • Professionele inmeet- & montage service door heel Nederland!
 • Gratis verzending vanaf 400 euro exclusief BTW
 • 14 dagen recht op retourneren* (lees meer)
 • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving

Laat uw glas inmeten door een professionele monteur

 • Ideaal voor complexe situaties
 • Altijd de juiste maat
 • Professioneel advies
€ 125,-
€ 95,-