• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Korting op lichtstraten en dakbeglazingsprofielen

Een lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk daglicht in de woning. Steeds meer bewoners ervaren dat als comfortabel en prettig. Het is een feit dat de aanwezigheid van daglicht een van de randvoorwaarden is voor het realiseren van een prettig en gezond binnenklimaat. Niet voor niets vindt u in vrijwel elk gebouw een lichtstraat. Lichtstraten komen steeds vaker voor in de ontwerpen van architecten en designers. Zij zien het potentieel in de lichtstraat om een donkere, sombere ruimte om te zetten in een zee van natuurlijk licht. In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect.

 

Voor het maken van een overkapping gebruikt u de dakbeglazingsprofielen van Glasdiscount. De aluminium profielen zijn geschikt voor het monteren van beglazing zoals; polycarbonaat platen, plexiglas en veiligheidsglas. Met onze profielen heeft u de vrije hand in het ontwerpen en monteren. Het maken van een houten veranda of carport, een lichtstraat, fietsenstalling of een serre aanbouwen met lichtdoorlatende dakbeglazing zijn allemaal mogelijk met ons professionele dakbeglazingsprofiel systemen!

De korting word zichtbaar zodra u een van de bovengenoemde producten in uw winkelmandje heeft geplaatst. Lopende offertes en klanten met standaard kortingen zijn uitgesloten van deelname.