• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
 • Specialist in maatwerk
 • Inmeetservice met maatgarantie
 • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Compleet klemprofiel voor lichtstraat midden

Glasdiscount.nl heeft het profiel, voor flexibele mogelijkheden om je eigen glazen lichtstraat te maken. Of het nu gaat om enkel glas of isolatieglas. Het Glasdiscount klemprofiel is universeel toepasbaar voor elke dikte. Gezaagd op de door u gewenste lengte. Lengtes tot 6 meter mogelijk!. Detailtekeningen vind u bij foto's.

Prijs klemprofiel voor lichtstraat,

De discount prijs is € 24,95 € 19,99 per meter excl. BTW. Bezorgkosten zijn 23 euro excl. BTW voor orders tot € 400,00

Leveringsomvang klemprofiel voor lichtstraat,

Het profiel wordt compleet geleverd met onderrubber, klemprofiel, RVS schroeven en een aluminium afdekkap gemoffeld in wit RAL 9010 of Antraciet RAL 7016. Het ideale profiel om zelf je lichtstraat te maken en te voorzien van glas in het dak. Zonder de suffe polycarbonaat platen! Nu ook in brute aluminium leverebaar, zodat u ze zelf in uw gewenste kleur kunt laten poedercoaten!

Glas voor klemprofiel lichtstraat,

Uiteraard kunt u bij ons ook het benodigde enkelglas of dubbelglas voor uw dak bestellen. Volg de link en maak de juiste keuze van uw glas. Alle dakbeglazing dient volgens de beglazingsnorm, aan de binnenzijde, minimaal uitgevoerd te worden in gelaagd veiligheidsglas 44.2.

Uiteraard is dit klemprofiel ook toepasbaar voor de zijkant en de bovenkant. Dit is per situatie verschillend. Zie detail foto's voor diverse oplossingen. 

* verplichte velden
SKU
364
Normale prijs € 30,19 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 19,99 excl BTW € 24,19 incl. BTW
Compleet klemprofiel voor lichtstraat midden Compleet klemprofiel voor lichtstraat midden Compleet klemprofiel voor lichtstraat midden Compleet klemprofiel voor lichtstraat midden Glasdiscount glasdak klemprofiel midden voor lichtstraat glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken Glazen lichtstraat Glazen lichtstraat Glazen lichtstraat glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken glasdiscount klemprofiel voor veranda lichtstraat en serre daken
Compleet klemprofiel voor lichtstraat midden

Laat uw glas inmeten door een professionele monteur

 • Ideaal voor complexe situaties
 • Altijd de juiste maat
 • Professioneel advies
€ 125,-
€ 95,-
 • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
 • Vanaf € 400,- Excl. BTW gratis bezorgd
 • Levering binnen België mogelijk
 • Professionele inmeet- en montageservice
 • 14 dagen recht op retourneren* (lees meer)
Klanten geven ons een
8.3/10
via Webwinkelkeur