Beste klant, Glasdiscount is de komende tijd gewoon geopend zoals u dat van ons gewend bent. Lees hier meer.

Hallo. Inloggen
Mijn account
  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie

5 vaks lichtstraat lessenaarsdak

Een lessenaars lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk daglicht in uw ruimte. Steeds vaker  ervaren gebruikers dat als comfortabel en prettig. Het is een feit dat de aanwezigheid van daglicht een van de randvoorwaarden is voor het realiseren van een prettig en gezond binnenklimaat. Niet voor niets vindt u in vrijwel elk gebouw een lichtstraat. Lessenaars lichtstraten komen steeds vaker voor in de ontwerpen van architecten en designers. Zij zien het potentieel in de lichtstraat om een donkere, sombere ruimte om te zetten in een zee van natuurlijk licht. In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lessenaars lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect.

Lessenaars lichtstraten leggen het accent op een ruimte. Het maakt bijvoorbeeld een kookeiland, eetkamer of zithoek tot een heerlijk lichte en comfortabele ruimte. Ook geeft een lessenaars lichtstraat een buitengevoel omdat het veel licht door laat.

Lessenaars lichtstraat op maat

Onze op maat gemaakte lichtstraten worden compleet geleverd. Alle profielen, rubbers en kapjes zitten bij het complete pakket in. De lessenaars lichtstraat wordt aan de hand van uw opgegeven maten bij ons op maat gefabriceerd. Hierdoor hoeft u uw lichtstraat alleen nog maar te ontvangen en te monteren. In de bijlages op een van onze productpagina’s treft u een montagehandleiding aan voor de op maat gemaakte lichtstraat.

Lessenaars lichtstraat maken

Doordat onze lichtstraten op maat gemaakt worden hoeft u dit zelf niet meer te doen! Het enige dat u hoeft te doen is de maten opmeten deze in te voeren op een van onze productpagina’s. Daarna dient u alleen de lichtstraat nog te ontvangen en deze te monteren.

Lichtstraten met veiligheidsglas

Veiligheid is belangrijk, daarom bieden wij alleen maar lichtstraten aan met gelaagd veiligheidsglas. Mocht het glas in uw lichtstraat breken, dan zal het niet in grote scherpe schreven naar beneden vallen. Onze lichtstraten worden standaard geleverd in enkel veiligheidsglas of isolerend veiligheidsglas.

Lichtstraat op maat met isolatieglas

Het is goed om direct voor isolatieglas te kiezen bij uw lichtstraat. Isolatieglas bespaart aanzienlijk op uw energiekosten. Enkel veiligheidsglas isoleert niet goed waardoor er veel warmte in uw ruimte verloren gaat. Tevens verhoogt isolatieglas ook de isolatiewaarde van uw huis waardoor uw huis meer waard kan worden.

 

 

3 producten

3 producten