Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Algemene informatie keuken achterwanden

Geef onder andere uw keuken de extra luxe uitstraling die het al jaren verdient. Bestel gemakkelijk bij ons online uw glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs! Desgewenst in elke gewenste RAL kleur. Keukenwanden kunt u gemakkelijk online samenstellen met onze configurator, start hier!

Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit één stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Glazen keukenachterwanden maken uw keuken optisch niet alleen maar groter maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken.

Glazen interieur wanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende glasgroepen:

Glazen keukenachterwandenbanner

Wanneer u uw glazen keuken achterwand heeft gekozen is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken. U heeft hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren. Maak uw keuze en bestel gemakkelijk online. Voor sparingen e.d. verzoeken wij u een mail te sturen met daarin de afmetingen en de vormen van de sparingen. Overtuig u van onze scherpe online prijzen!

Om uw ideale glazen keukenachterwand samen te stellen dient u gebruik te maken van de volgende stappenplan:

Stap 1 Kies uw glassoort

Stap 2 Kies eventueel voor montage