Let op! Tijdens de feestdagen hanteren wij, en onze afhaallocaties, aangepaste openingstijden. Lees hier meer.

Vergaderruimte van glas

Meer afbeeldingen

 • Kantoorwand van glas
 • Kantoorwand van glas
 • Kantoorwand van glas
 • Kantoorwand van glas
 • Glazenwand voor kantoor
 • Glazenwand voor kantoor
 • Glaswand voor kantoor
 • Glaswand voor kantoor
 • Glaswand voor kantoor
 • Glaswand voor kantoor
 • Kantoorwand
 • Glazenwand
 • Vergaderruimte van glas

Glazen kantoorwanden op maat

Availability: In voorraad

€ 0,00 excl. BTW € 0,00 incl. BTW

Glasdiscount.nl levert en monteert al uw kantoorwanden van glas op maat door geheel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden . Bent u in staat zelf de montage te verzorgen dan kunt u ons stappenplan doorlopen en zelf uw wand samenstellen. Heeft u plannen en weet u niet waar u moet beginnen, dan kunnen wij u ook verder helpen. Stuur dan zoveel mogelijk informatie via de mail naar info@Glasdiscount.nl en wij maken voor u een offerte op maat!


Glazen kantoorwanden stappenplan


Om uw eigen ideale kantoorwand samen te stellen kunt u gebruik maken van ons onderstaande stappenplan:   Stap 1 kies uw glassoort  Stap 2 Glasafwerking  Stap 3 kies uw U-profiel  Stap 4 kies uw hulpmiddelen  Stap 5 kies uw kozijnprofiel (optioneel)  Stap 6 kies uw glasdeur (optioneel)  Stap 7 kies uw beslagset (optioneel)

OF

Details

Glazen kantoorwand:

De glazen kantoorwand van Glasdiscount is een revolutie binnen de wereld van glazen systeemwanden. Het creëren van een glazen scheidingswand is door middel van dit systeem mogelijk gemaakt. De toepassingen van deze glazen wanden zijn in iedere kantooromgeving bruikbaar. De wand- en plafondaansluitingen worden voorzien van aluminium U-profielen en deelbare U-profielen waarin de glaspanelen, worden opgenomen. Onderling worden de glaspanelen bevestigd door middel van speciale tape, eenmaal gemonteerd is het geheel een stevig oppervlak. Alles wordt op maat gemaakt tegen een scherpe discount prijs.

Glazen kantoorwand uitstraling:

Een steeds populairder wordend product in kantoorruimten is de glazen separatiewand. De transparantie en visuele ruimte blijft behouden. De functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de ruimte neemt enorm toe! Creëer makkelijk en mooi meerdere werkplekken. Al dan niet af te sluiten qua zicht en geluid. Wanneer u onze foto’s bekijkt van eerdere projecten zal u zeer waarschijnlijk worden geïnspireerd voor een toepassing in uw bedrijf. Onze specialisten zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Volledig gemonteerde glaswanden met dit concept hebben een hightech uitstraling. Door de eventuele kitloze bevestiging en de trillingvrije rubberen afdichting zijn deze glazen wanden demontabel en verplaatsbaar.

Glazen kantoorwand op maat:

Glasdiscount.nl levert alle glazen kantoorwanden op elke gewenste maat. Sparingen voor eventuele kabelgoten zijn ook mogelijk. Houd rekening bij het bestellen dat wanden vaak hoog zijn. Hierdoor zijn de glas panelen vaak zwaar en onhandig. Het is dus het beste de wanden in meerdere handelbare delen te laten produceren. Houd ook rekening met de bereikbaarheid van de ruimtes. Vaak zijn de glaspanelen niet in de lift te vervoeren naar een verdieping, zodat wellicht een kraan noodzakelijk is voor de aanvoer van uw glas.

Glazen kantoorwand geluid:

Het advies van Glasdiscount.nl is om alle glazen kantoorwanden uit te voeren in gelaagd veiligheidsglas. Gelaagd glas heeft van zichzelf een hoge geluids werende waarde. Indien gewenst kunnen we het gelaagde glas uitvoeren met een geluidswerende folie. Door deze folie wordt de geluidsisolatie dusdanig verhoogd zodat geluidsoverdracht bijna niet meer mogelijk is. In de meeste gevallen zal normaal gelaagd glas voldoen

De speciaal voor deze glazen kantoorwand ontwikkelde slanke deurkozijnen kunnen wij in een compleet systeem aanbieden die zijn weerga niet kent. Uiteraard kunnen naast de hardglazen deuren in deze deurkozijnen allerlei typen hardglazen deuren worden afgehangen. Uiteraard kunt u ook een wand samenstellen zonder deurkozijn. Het nadeel is dan wel dat er een doorgaande naad is tussen de deur en de wand. Hierdoor ontstaat er een geluidslek. Ons advies is dan ook om de deuren te voozien van een deurkader met rubber aanslag om de ruimte (geluids) dicht te kunnen afsluiten.

Glazen kontoorwand montage:

Indien gewenst kan het montage team van Glasdiscount.nl de montage verzorgen van al uw glaswanden. Voor richtprijzen kunt u hier terecht. Wij adviseren u om een offerte op maat te laten maken en ons een mail te sturen met uw wensen. (Lever zo veel mogelijk info aan met tekeningen, schetsen en foto's van de sitautie!)

Extra informatie

Beslagset Nee

Bijlagen

View FileBrochure Kantoorwanden Glasdiscount    Grootte: (433.79 KB)

Verzenden of afhalen

Op deze pagina vindt u meer informatie de levering en/of het afhalen van bestellingen.

Afhalen

Levering

Levertijd

Verzendkosten Nederland

Verzendkosten België

 


 

Afhalen

Orders met een combinatie van glas en glastoebehoren kunt u desgewenst afhalen vanaf onze standplaats in Loenen (gld.). Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Orders van alleen glas kunnen daarnaast ook afgehaald worden bij onze afhaalpunten in Almelo, Amsterdam, Arnhem, Den Helder, Eindhoven, Emmen, Groningen, Loenen, Rijswijk of Zwolle. Afhalen op deze locaties brengt extra kosten met zich mee. Als de leverdatum van de fabriek bekend is, krijgt u van ons een mail met daarin de afhaaldatum en de adresgegevens van de afhaalvestiging.
Veiligheid is een groot item voor Glasdiscount.nl. Daarom zijn onderstaande aandachtspunten opgesteld om deze te waarborgen.

 1. Melden, inschrijven en wachten bij de receptie;
 2. Glas wordt door een medewerker van de vestiging naar het buitenterrein gebracht;
 3. Kinderen zijn op het gehele terrein van de afhaalvestiging niet toegestaan;
 4. Het personeel van de vestiging is niet bevoegd u te helpen om glaswerk in een auto of ander vervoersmiddel te plaatsen;
 5. In verband met uw veiligheid en de veiligheid van het aanwezige personeel dienen alle veiligheidsvoorschriften en aanwijzingen altijd te worden opgevolgd;
 6. Hou rekening met het transport en bedenk vooraf hoe u het glaswerk gaat vervoeren, eigen verantwoordelijkheid!;
 7. Korte broek, T-shirts met korte mouwen en open schoenen (Crocs, teenslippers, sandalen etc.) zijn niet toegestaan;
 8. Handschoenen zijn verplicht.

Let op: Deze punten dienen te allen tijden opgevolgd te worden!

De afhaalpunten hebben geen glastoebehoren op voorraad liggen. Heeft u een order geplaatst van glas en glastoebehoren en wilt u het glas afhalen bij één van de afhaalpunten, dan zijn wij helaas genoodzaakt alsnog € 9,50 excl. btw aan verzendkosten in rekening te brengen voor de glastoebehoren.

De grotere glasorders worden rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Kleinere orders leveren wij zelf uit.

Levering

Uw orders worden door ons verzonden door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. In België kunnen wij leveren in de Vlaamse provincies West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. Orders vanuit België kunnen niet via de website verwerkt worden en kunt u per mail aanvragen.

Een bij Glasdicount.nl bestelde order dient vooraf betaald te worden. Na ontvangst van uw betaling wordt de order geplaatst bij de fabriek.

Wij gaan er vanuit dat u de order met zorg samen heeft gesteld en deze goed heeft gecontroleerd zodat de order geen onjuistheden bevat. Wijzigingen binnen 24 uur kunnen nog verwerkt worden. Na 24 uur is de order definitief en zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Als er na 24 uur toch wijzigingen doorgevoerd moeten worden, zullen de kosten bij u in rekening worden gebracht.

De grotere glasorders worden rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Hierdoor beperken wij de transportkosten en kunt u profiteren van scherpe prijzen. Zodra de leverdatum vanuit de fabriek bekend is zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Deze data zijn te allen tijde onder voorbehoud. Tijdens het productieproces kunnen problemen ontstaan, zoals ruitbreuk, waardoor de opgegeven leverdatum niet haalbaar is. Uiteraard doen wij ons best om dit te voorkomen. Houdt daarnaast ook rekening met onze vaste leverdagen, zie overzicht transportroutes. Wij maken gebuik van derden voor de logistieke afhandeling. Hierdoor hebben wij niet de mogelijkheid om te controleren of het glas daadwerkelijk geladen is en op de opgegeven dag wordt geleverd. Gelukkig wordt 99% van orders op tijd geleverd. Een exacte levertijd kunnen wij niet opgeven.

Bij het plaatsen van de order bij de fabriek geven wij uw telefoonnummer door. De fabriek kan dan eventueel rechtstreeks contact met u opnemen voor een afspraak. Doordat de levertijd op kan lopen krijgen wij niet altijd de exacte leverdatum door van de fabriek. Om transportkosten te besparen proberen ook zij de orders zo voordelig mogelijk te bundelen. Het kan in een uitzonderlijk geval voor komen dat de glasorder geleverd is zonder dat u een leverdatum door heeft gekregen. Ondanks onze inspanningen kan dit niet altijd voorkomen worden.

Glasorders worden altijd op de begane grond gelost. De grote glasorders en order met grote ruiten worden geleverd op een glasblok. De glasbok dient u binnen 4 weken leeg te maken en af te melden. Daarna betaald u bokkenhuur á € 2,50 per dag. Woont u in een gebied waar transport door een vrachtauto met oplegger combinatie niet mogelijk is, dan dient u dit van tevoren aan te geven. Anders bestaat de kans dat uw bok ver van de gewenste losplek gelost wordt, dit kan niet de bedoeling zijn.

Heeft u grotere ruiten besteld (> 1,5 m2) dan dient er iemand thuis te zijn om te helpen bij het lossen. Een ruit van 1,5 m2 weegt al snel 35 kg en is daardoor niet alleen te tillen. Voor kleinere ruiten hoeft u niet thuis te zijn. In dat geval kunt een paar latjes klaar leggen en een briefje ophangen op de plek waar u het glas gelost wilt hebben. Controleer uw glasorder altijd op eventuele fabricagefouten.

Bij een combinatieorder van glas en glastoebehoren zullen de glastoebehoren en eventuele ventilatieroosters waarschijnlijk eerder geleverd worden. Deze producten worden met een pakketdienst verzonden.

LET OP! Plaats bij uw adresgegevens geen postbus nummer. Wij kunnen hier geen verzending voor aanmaken.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van hetgeen u besteld heeft. Afhankelijk van de voorraad en de routes die gereden worden kan de levertijd een paar dagen eerder of later uitvallen. Om de transportkosten zo laag mogelijk te houden proberen we leveringen in de 'uithoeken' van ons land zoveel mogelijk te combineren. Wanneer er een levertijd bekend is krijgt u vanzelf een e-mail met alle informatie. Wij kunnen helaas niet eerder leveren dan de opgegeven levertijd.

 • Glastoebehoren zoals kit, band en blokjes proberen wij, mits op voorraad, nog dezelfde dag te verzenden.
 • Enkele beglazing heeft een levertijd van ca. 5 á 10 werkdagen.
 • Isolerende beglazing heeft een levertijd van ca. 10 á 15 werkdagen.
 • Gehard glas heeft vanwege de extra bewerkingen een levertijd van ca. 15 á 20 werkdagen.
 • Glazen keuken achterwanden hebben een levertijd van ca. 20 á 25 werkdagen.
 • Geslepen glas heeft over het algemeen een langere levertijd van ca. 10 á 15 werkdagen.
De bovenstaande levertijden zijn echter indicaties. Het kan door eventuele drukte/vakanties en dergelijke uitlopen. Zorg er dus voor dat u pas een afspraak maakt met uw glaszetter/schilder nadat u uw glas heeft ontvangen.

Spoedleveringen zijn ook mogelijk, maar brengen extra kosten met zich mee. Wilt u een order met spoed laten leveren, neem dan eerst contact met ons op over de mogelijkheden en de bijkomende kosten.

Transportroutes
    Regio Vaste leverdag
    West Dinsdag
    Noord-West Ma t/m vr
    Noord-Oost Woensdag
    Zuid-Oost Vrijdag
    Zuid-West Donderdag
    (Vlaams) België o.v.b. Vrijdag

 Leveringsschema 

Verzendkosten Nederland

Uw orders worden door ons verzonden door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Voor orders van alleen glas brengen wij een bijdrage in de transportkosten (kleine order toeslag) van € 17,50 excl. btw in rekening. Deze producten worden door ons speciale glastransport geleverd.

Voor orders van alleen glastoebehoren zoals beslag, kit, band en blokjes brengen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50 excl. btw in rekening. Deze producten worden door een pakketdienst geleverd.

Voor combinatieorders van glas en glastoebehoren bedragen de verzendkosten € 17,50 + € 9,50 = € 27,00 excl. btw.

Verzendkosten Nederland
Glasproducten € 17,50
Glastoebehoren €   9,50
Glas en glastoebehoren € 27,00
Bij orders hoger dan > € 400,00 Gratis
Lichtstraten € 27,00
Lichtstraten vanaf € 1000,00 Gratis

 
De verzendkosten worden automatisch aan uw winkelwagen toegevoegd.
Spoedleveringen zijn ook mogelijk, maar brengen extra kosten met zich mee. Wilt u een order met spoed laten leveren, neem dan eerst contact met ons op over de mogelijkheden en de bijkomende kosten. 

Verzendkosten België

Uw orders worden door ons verzonden naar de Vlaamse provincies West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Voor orders van alleen glas brengen wij een bijdrage in de transportkosten van € 75,00 excl. btw in rekening. Deze producten worden door een transporteur geleverd.

Voor orders van alleen glastoebehoren zoals beslag, kit, band en blokjes brengen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 15,00 excl. btw in rekening. Deze producten worden door een pakketdienst geleverd.

Voor combinatieorders van glas en glastoebehoren bedragen de verzendkosten € 75,00 + € 15,00 = € 90,00 excl. btw.

Voor orders boven € 1.000,00 excl. btw brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Verzendkosten België
Glasproducten € 75,00
Glastoebehoren € 15,00
Glas en glastoebehoren € 90,00
Bij ordergrootte alleen glas > € 1.000,00 Gratis!!!!


Spoedleveringen zijn ook mogelijk, maar brengen extra kosten met zich mee. Wilt u een order met spoed laten leveren, neem dan eerst contact met ons op over de mogelijkheden en de bijkomende kosten.