• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glasklemsystemen

Wanneer je glas en staal combineert, heb je keuze uit een breed assortiment glasbevestigingsmaterialen, zodat je elk denkbaar railingproject kunt verwezenlijken. En of je nu kiest voor geborsteld of gepolijst RVS staal, ruw onbehandeld zamak, mat chroom of zwart gecoat zamak: jouw ontwerp krijgt altijd een chique en bijzondere uitstraling.

Veilige gasklemsystemen

De Q-railingsystemen kunnen fantastisch uitblinken, maar het draait natuurlijk altijd in de eerste plaats om veiligheid. Onze producten voldoen dan ook aan de strengste eisen en wetgeving op dit gebied. Zo ziet ons professionele glasklemsysteem er niet alleen schitterend uit, het is ook 100% veilig.

Levering Glasklemsystemen

Glasklemsystemen is alleen op aanvraag leverbaar! Voor een offerte op maat kun je contact opnemen met de afdeling verkoop/advies van Glasdiscount via het telefoonnummer: 055- 843 42 02 / 055-843 27 81 of stuur een e-mail naar: info@glasdiscount.nl. Stuur een email met de gewenste maten, aantallen en afleveradres en wij sturen je geheel vrijblijvend een offerte toe.

Ben je benieuwd naar het assortiment? kijk dan onderaan de pagina voor de Glasklemsysteem brochures! Glasdiscount levert alle producten die vermeld staan in de brochures. Alle producten zijn op aanvraag verkrijgbaar!

Actuele levertijd
Artikelnummer
1092
€ 0,00 excl. BTW
€ 0,00 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.8

8.8
  • Professionele inmeet- & montage service
  • 14 dagen recht op retourneren
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving
Fijne feestdagen