• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Stabilisatiestangen

Glasdiscount beschikt over een groot assortiment stabilisatiestangen. Wij bieden zowel complete sets als losse onderdelen aan. Een stabilisatiestang zorgt ervoor dat glazen wanden die weinig bevestiging met andere muren hebben vast worden gezet en zorgt daarnaast ook voor meer stevigheid. De stang kan zowel klein als groot van omvang zijn. Welke je nodig hebt hangt af van uwe badkamer en jou eigen wensen. Stabilisatiestangen worden hoofdzakelijk gebruikt bij inloopdouches om de glazen wand vast te zetten of meer steun te geven. Ook zorgt een stabilisatiestang in zijn geheel voor meer stevigheid. Dit is handig bij bijvoorbeeld kinderen. 

Toepassing stabilisatiestang

De stabilisatiestang wordt altijd toegepast bij inloopdouches, maar wordt daarnaast ook vaak toegepast bij andere soorten douchecabines ter ondersteuning. Ook kun je ze goed gebruiken om glazen platen/wanden te bevestigen aan andere soorten wanden. De stabilisatiestang wordt bevestigd aan de wand of het plafond en verbind deze met de glazen plaat/wand. De keuze voor een stabilisatiestang is persoonlijk en hangt af van uw specifieke situatie. Glasdiscount levert complete sets, maar ook losse onderdelen voor de stabilisatiestangen en de toepassing ervan.  

Verschillende soorten stabilisatiestangen

Glasdiscount.nl heeft voor u 2 lijnen stabilisatie stangen. Een Basic lijn en een Premium lijn. Onze "Premium lijn": Kwalitatief hoogwaardige producten van Duitse makelaardij. De beste kwaliteit stangen, die er zijn voor een Discount prijs! Onze "Budget lijn": Hoogwaardige A-kwaliteit stangen. Verder kan je er dan nog voor kiezen om zelf samen te stellen of een samengestelde stabilisatie stang te nemen.

Stabilisatiestangen bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel de gewenste stabilisatiestang bij Glasdiscount.nl. Je kan online je eigen gewenste product bestellen. De bestelling kan eenvoudig en snel worden plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies stabilisatiestangen 

Wanneer je advies nodig hebt, speciale wensen en/of andere vragen hebt kan je contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.