• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Dubbel glas HR++ Premium (1.0 Ug)

Net als regulier HR++ dubbel glas is HR++ premium dubbel glas een zeer goed middel om jouw huis beter te isoleren. Het voordeel van HR++ premium is echter dat deze een nóg lagere U-waarde heeft. Dit komt mede door verbeterde metaalcoating welke op de binnenruit aan de spouwzijde aangebracht is. Deze verbeterde metaalcoating zorgde er voor dat de isolatiewaarde aanzienlijk is verbeterd.

HR++ premium isolatieglas isolatiewaarde

In de spouw van HR++ isolatieglas word gebruik gemaakt van een speciale Argon gasvulling. Daarnaast wordt er bij HR++ premium isolatieglas gebruik gemaakt. Bij een spouwbreedte van 15mm haalt HR++ premium dubbel glas een U-waarde van 1.0. Hierdoor is de koude zone aan het raam aanzienlijk beperkt en kan er nauwelijks condens optreden op de binnenruit.

HR++ premium isolatieglas op maat gemaakt

Je kunt de afmetingen tot op de millimeter aangeven. Er wordt automatisch een prijs berekend. Het is ook mogelijk om glas met rondingen of andere vormen te bestellen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons verkoopteam.

Gelaagd HR++ premium isolatieglas

Naast het standaard HR++ premium dubbel glas, is het ook mogelijk om te kiezen uit HR++ premium één of tweezijdig gelaagd dubbel glas. Met dubbel glas word bedoeld twee lagen glas met een laag lucht ertussen (de spouw). Gelaagd glas bestaat uit twee op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een doorzichtige kunststof folie (veiligheidsfolie), dat moeilijk kapot te krijgen is. Uitleg en toepassing van HR++ premium dubbel glas gelaagd vind u op de betreffende pagina's bij bijlagen! Al ons HR++ premium dubbel glas wordt op maat geleverd tegen discount prijzen!