• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Verbindingsprofielen

9 producten

9 producten

Een verbindingsprofiel is dé perfecte manier om verschillende glasplaten of ramen aan elkaar te bevestigen. Glasdiscount beschikt over verschillende soorten verbindingsprofielen tegen scherpe prijzen.

Toepassing verbindingsprofiel

Verbindingsprofielen worden vrijwel overal toegepast waar twee glaselementen aan elkaar bevestigd moeten worden. Het design op basis van glas heeft zich enorm ontwikkeld. Meer gebouwen bevatten steeds meer glas voor een ruimtelijke uitstraling. Om dit allemaal te kunnen realiseren zijn de verbindingsprofielen van essentieel belang om dit allemaal op een mooie manier te monteren en aan te laten sluiten.

Verschillende soorten verbindingsprofielen

Glasdiscount beschikt over veel verschillende verbindingsprofielen, zodat er altijd de juiste montage voor uw situatie tussen zit. Wij bieden verbindingsprofielen aan voor kopwanden en tussenwanden, maar ook voor verschillende hoeken. Zo beschikken wij over verbindingsprofielen voor hoeken van 90°, 135° en 180°. Daarnaast bieden wij ook nog de transparante verbindingstape van Bohle aan, zodat u alles bij ons kunt bestellen voor uw project. 

Waarom koopt u bij Glasdiscount?

Glasdiscount beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Hierdoor zit er altijd het juiste product tussen voor uw situatie. Daarnaast zijn onze producten van topkwaliteit, maar wel tegen de scherpste prijzen. Hierdoor wordt kwaliteit voor iedereen betaalbaar. Daarnaast beschikt Glasdiscount over de kennis die u wenst.

Verbindingsprofiel bestellen

Bestel eenvoudig uw gewenste product bij Glasdiscount. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies verbindingsprofiel

Mocht u vragen hebben over verbindingsprofielen voor uw glas of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.