• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Schuifdeurrails

Ben je op zoek naar een schuifdeur rail? Dan heeft Glasdiscount diverse mogelijkheden. Een schuifdeur rail is essentieel voor een goede werking van de schuifdeur. Soms is het vervangen van de rails al genoeg om de werking van de schuifdeur te verbeteren. Op deze pagina zie je een uitgebreid overzicht van verschillende type schuifdeur rails voor glazen deuren.

Montage mogelijkheden schuifdeur rails voor glazen deuren

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten schuifdeur rails. Deze kunnen verschillen in de manier van montage. Wij bieden schuifdeur rails aan met wandmontage of plafondmontage. Wandmontage houdt in dat de schuifdeur rails aan de muur wordt bevestigd boven de opening waar je de schuifdeur wil plaatsen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een plafondmontage. Deze manier wordt veel gebruikt wanneer je een hogere deur wil of wanneer de opening in de muur tot aan het plafond loopt. Daarnaast bieden wij de schuifdeur rail plafondmontage ook met vaste wand aan. Dit houdt in dat je een plafondmontage hebt met daaraan vast een vaste wand waar de deur langsheen schuift (veel gebruikt voor grotere openingen).

Schuifdeur rail systemen voor in de douche

Het is mogelijk om een douche samen te stellen die aan alle wensen voldoet. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om automatische schuifdeur rails te bestellen. Hierbij zullen de deuren automatisch geopend kunnen worden. Hierbij maken wij echter ook nog eens onderscheid tussen een handzender en sensoren om de deuren te openen. Zo krijgt de automatische schuifdeur rails precies de bediening die je wenst.

Enkelzijdige en dubbelzijdige schuifdeur rails

De schuifdeur rail is te bestellen in enkelzijdige en dubbelzijdige schuifdeur rail. Een enkelzijdige schuifdeur rail is één schuifrail met een deur erop die naar links of rechts opent. Een dubbelzijdige schuifdeurrail is een rail met twee deuren op dezelfde rail. Hierdoor sluiten twee duren zich in het midden en gaat een deur naar de linkerkant en een deur naar de rechterkant van de deuropening wanneer de schuifdeur wordt geopend.

Glazen deur schuifdeur rails bestellen bij Glasdiscount

Bestel eenvoudig en snel de door jou gewenste schuifdeur rail bij Glasdiscount.nl. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Schuifdeurrails voor binnen

De schuifdeurrails zijn gebouwd voor binnen gebruik. Deze schuifdeuren zijn niet ontwikkeld voor buiten gebruik, omdat er buiten veel wind kan staan en omdat de geleiding aan de onderzijde niet over de gehele breedte is doorgevoerd kan het voor komen dat de glazen schuifdeur door de wind uit de geleiding wordt geblazen. Voor een glazen schuifdeur voor buiten adviseren wij om onze glazen schuifwand voor veranda te bestellen. Stel via de link de veranda schuifwand samen die perfect aansluit bij je wensen. Deze hebben wel een geleiding die over de gehele breedte is doorgevoerd en bieden dus weerstand tegen de wind en verschillende weersomsandigheden.

Schuifdeur rails advies

Wanneer je advies nodig hebt over onze rails, toebehoren, speciale wensen of andere vragen hebt dan kan je contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.