Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Schuifdeurrails

Bent u opzoek naar een schuifdeurrail? Dan heeft Glasdiscount diverse mogelijkheden. Een schuifdeurrail is essentieel voor een goede werking van de schuifdeur. Soms is het vervangen van de rails al genoeg om de werking van de schuifdeur te verbeteren. Op deze pagina ziet u een uitgebreid overzicht van verschillende type schuifdeurrails voor glazen deuren. 

Soorten schuifdeurrails voor glazen deuren

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten schuifdeurrails. Deze kunnen verschillen in de manier van montage, de ruimte waarvoor deze gebruikt zal worden en de automatisering. Wij bieden schuifdeurrails aan met wandmontage. Dit houdt in dat je de schuifdeurrails aan de muur bevestigd boven de opening waar je de schuifdeur wil plaatsen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een plafondmontage. Deze manier wordt veel gebruikt wanneer je een hogere deur wil of wanneer de opening in de muur tot aan het plafond loopt. Daarnaast bieden wij de schuifdeurrail plafondmontage ook met veste wand aan. Dit houdt in dat je een plafondmontage hebt met daaraan vast een vaste wand waar de deur langsheen schuift (veel gebruikt voor grotere openingen). Bij ons aanbod schuifdeurrail douche bieden wij verschillende soorten schuifrails aan voor de badkamer. Zo is het mogelijk om een schuifdeurrail met vaste wand te nemen, maar ook zonder of met bijvoorbeeld 2 deuren. Het is mogelijk om een douche samen te stellen die aan alle wensen voldoet. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om automatische schuifdeurrails te bestellen. Hierbij zullen de deuren automatisch geopend kunnen worden. Hierbij maken wij echter ook nog eens onderscheid tussen een handzender en sensoren om de deuren te openen. 

Glazen deur schuifdeurrails bestellen bij Glasdiscount

Bestel eenvoudig uw gewenste schuifdeurrail bij Glasdiscount.nl. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Schuifdeurrails advies

Wanneer u advies nodig heeft over onze rails, toebehoren, speciale wensen of andere vragen kunt u contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.