• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Interieurglas en Glazen wanden (voor o.a. keukens)

Een op maat gemaakte glazen wand is een strakke en trendy oplossing om jouw keuken of interieur de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient. Niet voor niets is glas in het interieur een opkomende trend. Achter de kookplaat kun je zonder probleem gehard glas op kleur toepassen (behalve Lacobel). De glazen (keuken) wanden zijn gehard en hierdoor hittebestendig. Bestel gemakkelijk bij ons online uw interieurglas en glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs! Desgewenst in elke RAL kleur.

Voordelen intereurglas en glazen (achter)wanden

Interieurglas en Glazen (keuken) achterwanden zijn niet alleen, mooi maar bieden ook praktische voordelen. Meestal zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makkelijk schoon te maken. Spetters en vetspatten veroorzaakt tijdens het koken kun je dus eenvoudig verwijderen. Doordat een glazen (keuken) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoef je nooit meer voegjes te schrobben. Glazen achterwanden maken jouw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan jouw keuken.

Glassoort voor interieurglas en (achter)wanden

Interieur wanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende glasgroepen:

Achterwand van glas inmeten en op maat bestellen

Onze inmeet-deskundigen kunnen het glas voor jouw interieur exact inmeten voor € 95,00 excl. BTW! Tevens kunnen we de glazen achterwand bij jou thuis bezorgen voor slechts € 27,00 excl. BTW. Gebruik onze configurator voor het samenstellen van glazen achterwanden voor glasgroep 4 Gehard enkelglas op Diamant

Voor de overige 3 glasgroepen volg je het onderstaande stappenplan om de ideale glazen keukenachterwand samen te stellen:

Actuele levertijden
Artikelnummer
121
€ 0,00 excl. BTW
€ 0,00 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.8

8.8
  • Professionele inmeet- & montage service
  • 14 dagen recht op retourneren
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving