• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Enkel glas gelaagd

Gelaagd veiligheidsglas met veiligheidsfolie

Gelaagd enkel glas met veiligheidsfolie (PVB-folie) wordt veel toegepast als extra bescherming in vensters, balustrades, balkons of schuin liggende dakbeglazing. Gelaagd enkel glas is glas dat door middel van 1 of meerdere dunne folies aan elkaar is verbonden. Het heeft als voordeel dat de ruit bij breuk niet uiteen valt, maar één geheel blijft, doordat de glasscherven in de veiligheidsfolie blijven hangen. Hierdoor ontstaat er bij breuk dus ook geen grote opening en werkt dit glassoort ook inbraakvertragend.

Gelaagd glas op maat

Glasdiscount levert al jouw gelaagd veiligheidsglas op elke gewenste maat op de mm nauwkeurig. Je kiest de samenstelling en voert totale hoogte en breedte van het glas in, wij doen de rest. Heb je twijfel over welke samenstelling je moet nemen, stuur dan een e-mail. Een van onze verkoopmedewerkers helpt graag verder.

Hoe werkt de samenstelling van gelaagd glas

Mocht je vragen hebben over de samenstelling van gelaagd glas. Klik dan op de link hieronder, daar lichten we kort toe hoe gelaagd glas is samengesteld. Hou er bij ongeslepen glas wel rekening mee dat de kanten weg gewerkt moeten worden achter een glaslat of bijvoorbeeld een klemlijst. Snij- en/of zaagkanten van glas zijn nooit 100% glad en strak!

* verplichte velden
10 - 15 werkdagen
Artikelnummer
13637
Vanaf
€ 36,04 excl. BTW
€ 43,61 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.8

8.8
  • Professionele inmeet- & montage service
  • 14 dagen recht op retourneren
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving
Fijne feestdagen