• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glaszuigers

13 producten

13 producten

Glaszuigers, ook wel handzuigers genoemd worden veel gebruikt als glasdrager. Glaszuigers helpen bij het veilig heffen, positioneren en verplaatsen van glas. Bij de glaszuigers maak je over het algemeen gebruik van een hefboom. Door het omzetten van de hefboom ontstaat het vereiste vacuüm in de nu grotere holle ruimte tussen het oppervlak van het transportmateriaal en de rubberschijf van de zuigheffer. Glaszuigers zijn eenvoudig te gebruiken en voor iedereen weggelegd.

Verschillende soorten glaszuigers

Glasdiscount biedt verschillende soorten handzuiger aan. Onze glaszuigers zijn te onderscheiden op merknaam, draagkracht en het aantal zuignappen. Ons assortiment bestaat uit 1 npas, 2 naps en 3 naps glaszuigers. Hoe meer zuignappen een zuiger heeft des te groter zal de draagkracht in de meeste gevallen zijn, omdat de handzuiger op meer plaatsen vacuüm zuigt. Door ons ruime aanbod glasdragers zorgt Glasdiscount er altijd voor dat de juiste glasdrager er voor u tussen zit. Bekijk ook ons aanbod pompzuigers.

Glaszuigers bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel de gewenste handzuiger bij Glasdiscount.nl. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies handzuigers

Wanneer je advies nodig hebt,  speciale wensen hebt of andere vragen kun je contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.