• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Grepen

1-18 van 43

Pagina

1-18 van 43

Pagina

Ben je op zoek naar een deurgreep voor jouw douchedeur, binnendeur of sauna? Dan heeft Glasdiscount een ruim assortiment deurgrepen waarbij je geholpen kan worden. Deurgrepen zijn van essentieel belang voor jouw deur. Een deurgreep helpt niet alleen bij het open en dichtdoen van een deur, maar heeft ook een decoratieve waarde. De juiste deurgreep met de juiste afwerking zorgt net voor de uitstraling die u zoekt voor in de kamer.

Toepassing deurgreep

Deurgrepen worden toegepast op iedere deur. De deurgrepen van Glasdiscount worden hoofdzakelijk toegepast voor glazen deuren en sauna deuren. Deurgrepen worden hoofdzakelijk gebruikt voor (glazen) schuifdeuren. Met een greep schuif je specifiek dit type deur eenvoudig open. Meet eerst uw glasdikte op zodat je direct een passende deurgreep vindt. Daarbij levert Glasdiscount het volledige pakket met bijbehorende onderdelen, zodat je direct jouw deurklink kan monteren. Ook beschikken wij over deurgrepen voor alle soorten glasdiktes. Het monteren van de deurgreep is erg eenvoudig. In veel gevallen is het enkel en alleen even een schroef indraaien of een gaatje boren. Hierdoor is het ook voor minder ervaren klussers mogelijk om de deurgreep te monteren.

Verschillende soorten deurgrepen

Glasdiscount biedt veel verschillende soorten deurgrepen aan. Zo zijn onze deurgrepen te onderscheiden op vorm, dikte, afmeting en afwerking. Zo beschikken wij over een mat chroom, glans chroom, RVS look en een wit en bruin houten afwerking. Door het grote aanbod in de velen formaten is het voor iedereen mogelijk om de perfecte deurgreep te vinden.

Deurgrepen bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel eenvoudig de gewenste deurgreep. Je kan online uw gewenste product bestellen. De bestelling kan eenvoudig en snel worden geplaatst. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.  

Advies deurgrepen

Mocht er geen deurgreep naar je smaak tussen zitten of mocht u vragen hebben? Dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.