• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Afdichtingsprofielen

Afdichtingsprofielen vallen tegenwoordig onder de essentiële onderdelen als het gaat om de badkamer. Vrijwel iedere glazen douchedeur heeft een douchestrip of magneetstrip. 

Toepassingen afdichtingsprofiel

In principe zijn de afdichtingsprofielen universeel en te gebruiken voor vrijwel iedere glazen douchedeur. Daarnaast zijn er ook de dorpels voor bad en sanitair. De dorpels zorgen voor een waterdichte afwerking. Een douchedorpel zorgt ervoor dat het water tegen houdt. Het water kan niet over de dorpel heen waardoor i een perfecte scheiding creëert.

Verschillende soorten afdichtingsprofielen

Glasdiscount beschikt over een zeer ruim aanbod douchestrips en afdichtingsprofielen. Wij beschikken dan ook over veel verschillende soorten. Zo hebben wij douchedeurafdichtingen die zelfklevend zijn en die dat niet zijn. Daarnaast zit er ook nog verschil tussen de waterkering. Wij bieden afdichtingen aan met balg en lekstrip, dubbele waterkering en lekstrip, waterkering en dichtlip, balg, met dubbele waterkering en nog vele anderen. Daarnaast beschikken wij ook nog over allerlei verschillende dorpels.

Waarom koopt u uw afdichtingsprofiel bij Glasdiscount?

Glasdiscount beschikt over het grootste assortiment afdekkingsprofielen. Hierdoor zit er altijd de juiste voor uw situatie tussen. Daarnaast zijn onze producten van topkwaliteit, maar wel tegen de scherpste prijzen. Hierdoor wordt kwaliteit voor iedereen betaalbaar.

Afdichtingsprofielen bestellen

Bestel eenvoudig de door jou gewenste afdichtingsprofiel bij Glasdiscount. Je kan online altijd de door jou gewenste product bestellen. Je kan de bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies afdichtingsprofielen

Heb je nog vragen over onze afdichtingsprofielen of andere vragen dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.