Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Glazen schuifwand voor veranda

8 producten

8 producten

Op zoek naar een glazen schuifwand voor bijvoorbeeld uw veranda? Glasdiscount heft een ruim assortiment aan schuifwanden van glas op maat. Onze volledig glazen schuifwanden voor veranda's zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende samenstellingen. Van 2 spoor met 2 elementen tot 5 spoor met 10 elementen. Onze volledig glazen veranda schuifwanden worden compleet geleverd, standaard met gehard veiligheidsglas van 8mm of 10mm dik (vanaf 1.8 meter hoogte). Compleet met een draaigreep in het onderprofiel op het binnenste element, reinigingssluiting aan het buitenste element en meenemers voor alle schuifelementen. Wij leveren uitsluitend maatwerk.

Glazen schuifwand op maat

Alle Glasdiscount.nl veranda schuifwanden worden op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Wij werken niet met vaste maten. Hierdoor slaagt u bij ons altijd. Een schuifwand van glas op maat past altijd. Het is tevens mogelijk om meenemers, tochtstrippen en sloten bij uw op maat gemaakte schuifwand te bestellen.

Veranda schuifwanden prijs

We hebben voor u de meest gangbare uitvoeringen uitgewerkt in een matrix. Deze matrix is alleen nodig om de juiste prijs te bepalen. We maken alle schuifwanden op maat en we werken niet met vaste maten. U kunt uw schuifwand voor uw veranda gemakkelijk online bestellen voor een discount prijs. Wanneer u advies nodig heeft, speciale wensen of andere vragen, stuur dan gerust een mailtje naar info@glasdiscount.nl.

De Voordelen Veranda schuifwanden

Bij Glasdiscount wordt er uitsluitend maatwerk geleverd. Hierbij wordt alles op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat de glazen schuifwanden naadloos aansluiten op uw veranda. De glazen schuifwanden worden standaard bevestigd met bijbehorende meenemers. De meenemers zorgen ervoor dat de gehele schuifwand in een beweging open- en dichtgedaan kan worden omdat alle opvolgende panelen worden meegenomen. Door gebruik te maken van ons ruime assortiment met veel kleurmogelijkheden van ons Duitse kwaliteit glasbeslag, kunt u zelf een greep uitkiezen die mooi past bij de look and feel van de veranda.

De manier van bevestigen en de manier van sluiten van de glazen schuifwanden bepaalt u zelf. De schuifwanden worden altijd tochtdicht gemaakt bij de bevestiging, hierbij worden tochtstrippen gebruikt. Tochtstrippen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De glazen schuifwanden zijn altijd gemaakt van gehard glas. Gehard glas is 5 keer sterker dan gewoon glas. Gehard glas van 8 millimeter is bestand tegen de inslag van een stalen kogel van 500 gram. Als gehard glas breekt, dan valt het in duizenden fijne stukjes, die niet scherp kunnen zijn. Het is dus bijna niet mogelijk om je te snijden aan een geharde glasplaat die kapot gaat. Dit biedt u dus ten alle tijden maximale veiligheid.