• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glazen schuifwand voor veranda


Op zoek naar een glazen schuifwand voor bijvoorbeeld de veranda? Glasdiscount heft een ruim assortiment aan schuifwanden van glas op maat voor allerlei soorten overkappingen. Onze volledig glazen schuifwanden voor veranda's zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende samenstellingen. Van 2 spoor met 2 elementen tot 6 spoor met 12 elementen. Onze volledig glazen veranda schuifwanden worden compleet geleverd, standaard met gehard veiligheidsglas van 8mm of 10mm dik (vanaf 1.8 meter hoogte). Compleet met een draaigreep in het onderprofiel op het binnenste element, reinigingssluiting aan het buitenste element en meenemers voor alle schuifelementen. Wij leveren uitsluitend maatwerk.

Glazen schuifwand op maat

Alle Glasdiscount.nl veranda schuifwanden worden op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Wij werken niet met vaste maten. Hierdoor slaag je bij ons altijd. Een schuifwand van glas op maat past altijd. Het is tevens mogelijk om meenemers, tochtstrips en sloten bij de op maat gemaakte schuifwand te bestellen.

De manier van bevestigen en de manier van sluiten van de glazen schuifwanden bepaal je zelf. De schuifwanden worden altijd tochtdicht gemaakt bij de bevestiging, hierbij worden tochtstrips gebruikt. Tochtstrips zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Glazen schuifwand samenstellen

Glasdiscount heeft een configurator ontwikkeld om zélf een schuifwand van glas samen te stellen. Dit betekend dat je de keuze hebt over zowel de afwerking van de profielen als een knop of slot. Dankzij onze glazen schuifwand configurator is het bestellen van een compleet op maat gemaakte schuifwand van glas erg eenvoudig. Alle mogelijke opties worden voorgesteld en de prijs wordt direct berekend.

Glazen schuifwand toepassingen

Met een glazen schuifwand is het bijvoorbeeld mogelijk om in combinatie met een veranda een prachtige tuinkamer te creëren. Je sluit de ruimte volledig af óf je schuift de wand volledig open om te kunnen genieten van het mooie weer! Een glazen schuifwand zorgt voor een winddichte afsluiting waardoor de ruimte het hele jaar door te gebruiken is.

Veranda schuifwanden prijs

We hebben voor de de meest gangbare uitvoeringen uitgewerkt in een matrix. Deze matrix is alleen nodig om de juiste prijs te bepalen. We maken alle schuifwanden op maat en we werken niet met vaste maten. Je kunt de schuifwand voor de veranda gemakkelijk online bestellen voor een discount prijs. Wanneer je advies nodig hebt, speciale wensen of andere vragen, stuur dan gerust een mailtje naar info@glasdiscount.nl.

De Voordelen Veranda schuifwanden

Bij Glasdiscount wordt er uitsluitend maatwerk geleverd. Hierbij wordt alles op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat de glazen schuifwanden naadloos aansluiten op de veranda. De glazen schuifwanden worden standaard bevestigd met bijbehorende meenemers. De meenemers zorgen ervoor dat de gehele schuifwand in een beweging open- en dichtgedaan kan worden omdat alle opvolgende panelen worden meegenomen. Door gebruik te maken van ons ruime assortiment met veel kleurmogelijkheden van ons Duitse kwaliteit glasbeslag, kun je zelf een greep uitkiezen die mooi past bij de look and feel van de veranda.

Gehard glazen schuifwand

De glazen schuifwanden zijn altijd gemaakt van gehard glas. Gehard glas is 5 keer sterker dan gewoon glas. Gehard glas van 8 millimeter is bestand tegen de inslag van een stalen kogel van 500 gram. Als gehard glas breekt, dan valt het in duizenden fijne stukjes, die niet scherp kunnen zijn. Het is dus bijna niet mogelijk om je te snijden aan een geharde glasplaat die kapot gaat. Dit biedt ten alle tijden maximale veiligheid.