• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Blank enkel glas

Enkel glas wordt standaard met onafgewerkte randen geleverd. Echter heeft Glasdiscount het voordeel dat u bij ons ook enkel glas kunt bestellen dat rondom geslepen is.

Productie van Enkel glas

Enkel glas wordt geproduceerd door het glas te verhitten en het gesmolten glas vervolgens in een bad van tin te gieten. Het glas wordt langzaam afgekoeld, zodat er een vlakke glasplaat ontstaat. Enkel glas heeft vaak een wat groene uitstraling door het loodgehalte in het glas. Bij extra helder glas wordt het lood uit het glas weggelaten en verdwijnt de groenige kleur. Enkel glas is te verkrijgen in de blanke variant of in een gekleurde variant.

Kenmerken enkel glas

Enkelglas is geschikt voor alle soorten bewerkingen. Daarnaast is het ook beschikbaar in verschillende diktes. Ons glas is geproduceerd volgens het float- procedé: het glas is zeer gelijkmatig van dikte en de glasoppervlakken zijn perfect vlak. Ook heeft het een hoge lichtdoorlatendheid waardoor het transparant oogt.

Enkel glas bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel het gewenste enkel glas bij Glasdiscount.nl. U kunt online uw gewenste product met de gewenste kleur bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies Enkel glas

Wanneer u advies nodig heeft, speciale wensen of andere vragen kunt u contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.

Laat uw glas inmeten door Glasdiscount