• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Siliconenkit

6 producten

6 producten

Siliconenkit gebruik je om verbindingen af te werken, vocht tegen te houden en voegen en naden te vullen. Siliconenkit is elastisch en kan daarom tot op zekere hoogte bewegingen opvangen. Glasdiscount beschikt over een uitgebreid assortiment siliconenkitten.

Siliconenkit toepassingen

Siliconenkit wordt gebruikt voor verschillende toepassingen. Zo wordt het gebruikt voor het afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in gevels. Ook wordt het toegepast in kunststofkozijnen in de voegen tussen glasplaten onderling. Waar het hoofdzakelijk voor gebruikt wordt is voor het afdichten van sanitaire ruimten. Verder zie je dat deze kit vaak gebruikt wordt in het algemeen voor het afdichten van verschillende type voegen. Het voordeel van siliconenkit is dat het ongevoelig is voor temperaturen van -40°C en +180°C; de kit wordt niet harder of zachter bij deze temperaturen.

Verschillende soorten siliconenkit

Ons brede aanbod siliconenkit is te onderscheiden in het materiaal waarop het aangebracht dient te worden. De ene siliconenkit is bedoeld voor bijvoorbeeld natuursteen en een ander werkt beter op glas. Daarnaast hebben de producten ook product specifieke eigenschappen. Zo bieden wij brandwerende kit aan, maar ook de normale siliconenkitten en ook speciale kit voor glasreparatie. Door ons grote aanbod van verschillende soorten siliconenkit is de voor u benodigde kit voor uw specifieke situatie altijd beschikbaar bij ons. 

Waarom koopt u siliconenkit bij Glasdiscount?

Bij Glasdiscount beschikken we over een ruim assortiment waardoor u altijd de juiste soort siliconenkit kunt bestellen. Daarnaast maken wij topkwaliteit voor iedereen betaalbaar, zodat iedereen met de beste materialen kan werken. Ook bieden wij hulp, service en advies aan, zodat u alles kunt vragen wat u wilt weten. Bij Glasdiscount beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring die u wenst.

Siliconenkit bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste Siliconenkit bij Glasdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies lijmen en kitten

Mocht u vragen hebben over onze lijmen, kitten of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.