• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
 • Specialist in maatwerk
 • Inmeetservice met maatgarantie
 • Geleverd door heel Nederland en Vlaanderen (België)
Aanmelden

Levering of Afhalen

Op deze pagina vind je meer informatie over de levering of het afhalen van bestellingen.

Afhalen

Levering

Levertijd

Verzendkosten Nederland

Verzendkosten België

 


 

Afhalen

Orders met glasproducten of toebehoren kunnen afgehaald worden op locatie in Loenen (Gelderland). Afhalen op locatie kost €15,- Op het moment dat de leverdatum van de fabriek bekend is, krijg je van ons een e-mail met daarin de afhaaldatum en de adresgegevens. Bij Glasdiscount houden we de volgende aandachtspunten in acht om de veiligheid ten aller tijde te waarborgen.

 1. Kinderen zijn op het gehele terrein bij Glasdiscount niet toegestaan;
 2. Het glas wordt door een medewerker vanuit de loods naar buiten gedragen. Het personeel bij Glasdiscount is niet bevoegd om het glas in de auto te zetten en dus ook niet aansprakelijk voor eventueel letsel en/of schade bij het afhalen van glasproducten;
 3. Houd voordat je het glas of toebehoren op komt halen rekening met het vervoersmiddel dat je gebruikt. Zorg dat uw kofferbak / achterbank geheel leeg is (geen kinderstoeltjes etc);
 4. Het personeel van de vestiging is niet bevoegd om te helpen om glaswerk in een auto of ander vervoersmiddel te plaatsen;
 5. Veiligheidshandschoenen en handschoenen zijn verplicht tijdens het afnemen van glasproducten. Denk ook aan veilige kledingstukken.
 6. Bij afhalen is het NIET toegestaan onze glashal te betreden uit veiligheidsoogpunt, wij verzoeken u buiten te wachten.

Afhaaltijden

Dag Tijden
Maandag 8:30-12:30 en 13:30-16:00
Dinsdag 8:30-12:30 en 13:30-16:00
Woensdag 8:30-12:30 en 13:30-16:00
Donderdag 8:30-12:30 en 13:30-16:00
Vrijdag 8:30-12:30 ('s middags gesloten)
Koffie/Lunchpauze Elke werkdag tussen 12:30-13:00Levering

De levertijd is afhankelijk van hetgeen je besteld hebt. Afhankelijk van de voorraad en de routes die gereden worden kan de levertijd een paar dagen eerder of later uitvallen. Om de transportkosten zo laag mogelijk te houden proberen we leveringen in de 'uithoeken' van ons land zoveel mogelijk te combineren.

We gaan er vanuit dat je de order met zorg hebt samengesteld en dat deze goed gecontroleerd is. Mochten er eventuele wijzigingen plaats moeten vinden, kun je dit kosteloos wijzigen binnen 24 uur. Na 24 uur worden er kosten in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat de leverdatum afhankelijk is van de transportroutes die wij hanteren. De transportroutes kun je hieronder vinden. Woon je op een locatie waar het leveren met een vrachtwagen met oplegger onmogelijk is, dien je dit van te voren aan te geven.

Glas Orders worden altijd op de begane grond gelost. De glas orders en orders met grote ruiten worden geleverd op een glasbok. De glasbok die jij zelf binnen 4 weken leeg te maken en af te melden. Mocht je de glasbok niet afmelden, dan wordt er 2,50,- per dag in rekening gebracht. Heb je ‘grote ruiten’ besteld (> 1,5 m2) dan dient er iemand thuis te zijn om te helpen bij het lossen. Een ruit van 1,5 m2 weegt al snel 35 kg en is daardoor niet alleen te tillen. Voor kleinere ruiten hoef je niet thuis te zijn. In dat geval kunt een paar latjes klaar leggen en een briefje ophangen op de plek waar je het glas gelost wilt hebben. Controleer de glas order altijd op eventuele fabricagefouten.

Bij een combinatieorder van glas en glastoebehoren zullen de glastoebehoren en eventuele ventilatieroosters waarschijnlijk eerder geleverd worden. Deze producten worden met een pakketdienst verzonden.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van hetgeen je besteld hebt. Afhankelijk van de voorraad en de routes die gereden worden kan de levertijd een paar dagen eerder of later uitvallen. Om de transportkosten zo laag mogelijk te houden proberen we leveringen in de 'uithoeken' van ons land zoveel mogelijk te combineren. Glastoebehoren zoals kit, glasband en/of glasblokjes proberen wij wanneer deze op voorraad zijn dezelfde dag te verzenden.

 • - Enkele beglazing heeft een levertijd van ca. 5 á 10 werkdagen.
 • - Isolerende beglazing heeft een levertijd van ca. 20 á 30 werkdagen.
 • - Gehard glas heeft vanwege de extra bewerkingen een levertijd van ca. 10 á 15 werkdagen.
 • - Geslepen glas heeft levertijd van ca. 10 á 15 werkdagen.

De bovenstaande levertijden zijn echter indicaties, de daadwerkelijke levertijden kunnen hiervan afwijken.Transportroutes kaart


Verzendkosten Nederland

Omdat glas door onze eigen gespecialiseerde glas bezorgdienst bezorgd wordt rekenen wij aparte verzendkosten voor bestellingen waar glas en glastoebehoren gecombineerd worden. Glasbenodigdheden worden door een pakketdienst geleverd.

Waddeneilanden: wij leveren je bestelling op de wal bij een transporteur die bekend is op het waddeneiland, de transportkosten vanaf de wal krijg je door van de vervoerder die de bestelling bezorgd op het eiland waar je woont. Indien het vereist is dat het glas i.v.m. transport verpakt wordt krijg je van Glasdiscount losstaand een prijs voor de transportverpakking/kist.

Verzendkosten Nederland
Glasproducten € 25,-
Glasbenodigdheden € 9,50,-
Lichtstraten € 45,-
Glasbenodigdheden vanaf 2 meter € 25,-

Bij glas vanaf 85 kg wordt er altijd 50 euro extra gerekend voor bokleveringen.

Verzendkosten België

Je bestellingen worden door ons verzonden naar de Vlaamse provincies West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Verzendkosten België
Glasproducten € 125,-
Glasbenodigdheden € 25,-
Lichtstraten € 95,-
Glasbenodigdheden vanaf 2 meter € 75,-

Bij glas vanaf 85 kg wordt er altijd een toeslag gerekend.

< terug