Hallo. Inloggen
Mijn account
  • Al 15 jaar de grootste glasleverancier
  • Vanaf €400 excl. gratis verzending
  • Inmeetservice met maatgarantie

Privacy policy

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 26-05-2018.

Veilig en betrouwbaar

Glasdiscount respecteert de privacy van haar gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en veilig wordt opgeslagen.

 

Uw persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens zijn nodig om uw bestelling te kunnen verwerken. Zonder het te verstrekken van deze gegevens is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming aan derde partijen mits deze niet rechtstreeks betrokken zijn met de afhandeling van uw bestelling zoals betalingsverwerkers, pakketdiensten en boekhoud applicaties. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Uw persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons heeft toevertrouwd. 

Bewaartermijn

Uw gegevens worden door ons bewaard zodat u eenvoudig een nieuwe bestelling kunt plaatsen. Daarnaast heeft een deel van ons assortiment een garantietermijn van meer dan 10 jaar. Uw gegevens worden pas verwijderd wanneer de garantietermijn is verstreken en uw account inactief blijkt. Uiteraard blijft het mogelijk uw gegevens volledig te laten verwijderen wanneer u dat wenst.

 

Subverwerkers

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om ons een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaven. Aan de hand van deze statistieken kunnen wij verbeteringen toepassen op onze website.

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

 

Recht tot inzage, verwijdering en rectificatie van persoonsgegevens

U heeft het recht tot inzage, verwijdering en rectificatie van uw persoonsgegevens. Neem hier voor contact met ons op.

 

Cookies en overige dataverzameling

Bij gebruik van onze website stemt u er mee in dat wij cookies mogen plaatsen. Glasdiscount maakt gebruik van cookies en andere technologieën om uw gebruikerservaring te verbeteren.  Bij een bezoek aan onze website slaan onze servers automatisch informatie op zoals: URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek. Deze gegevens verzamelen wij om misbruik te voorkomen en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te kunnen blijven garanderen.

Cookies uitschakelen

Wanneer u cookies uit wenst te schakelen kunt u dit eenvoudig zelf doen via uw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kunnen worden gevonden op de websites van de betreffende browsers:

 

Autoriteit Persoonsgegevens

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze contact gegevens vindt u hier.

 

Versie 1.1