• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glasbehandeling en bescherming

18 producten

18 producten

Glasbehandeling zorgt ervoor dat dat het glas optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Het helpt met name goed tegen vuil en verwering. 

Gebruik van Glasreiniging en bescherming

Onze glasreinings- en beschermingsproducten zijn makkelijk te gebruiken. Deze zijn weggelegd voor zowel professionele bedrijven als voor particulieren. 

Verschillende soorten glasreinings- en glasbeschermingsproducten

Glasdiscount beschikt over een uitgebreid assortiment wat betreft Glasreiniging en bescherming. Zo bieden wij reiniger aan, maar ook de bijbehorende sproeikop of een complete glasreiniger. Daarnaast bieden we ook handschoentjes en schoonmaakdoekjes aan. Glasdiscount voorziet in alle producten om uw glas goed en mooi te reinigen.

Glasbehandeling toepassingen

Onze glasbehandelingen worden veel toegepast op veel soorten glas en ruiten, maar ook op bijvoorbeeld glazen deuren. Onze glasbehandelingen worden toegepast om vuil af te weren en een mooi egaal glas te realiseren. De uitgebreide specificaties per product staan verder toegelicht bij de producten zelf, zodat u de perfecte glasbehandeling kunt.

Waarom koopt je bij Glasdiscount?

Glasdiscount beschikt over het meest uitgebreide assortiment. Hierdoor zit er altijd het juiste product tussen voor jou situatie. Daarnaast zijn onze producten van topkwaliteit, maar wel tegen de scherpste prijzen. Hierdoor wordt kwaliteit voor iedereen betaalbaar.

Glasreiniging en bescherming bestellen

Bestel eenvoudig de door jou gewenste product bij Glasdiscount. Je kan de bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies glasreiniging en bescherming

Heb je nog vragen over het reinigen en beschermen van uw glas of heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.