• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters worden steeds belangrijker. Het zorgt voor een goede luchtcirculatie in een ruimte. Door een rooster toe te passen worden ruimtes doorlopend geventileerd. De ventilatieroosters van Glasdiscount zijn uitermate geschikt om boven jouw raam te plaatsen.

Toepassingen ventilatieroosters

Het ventileren van woningen is noodzakelijk voor de gezondheid van de woning en voor die van de bewoners. Activiteiten, zoals onder meer verwarming, roken, koken, slapen etc. Brengen vocht, geurtjes en vervuilde lucht voort. Ventilatieroosters zorgen voor de noodzakelijke luchtverversing op natuurlijke wijze. Door het plaatsen van ventilatieroosters ventileer je de ruimte optimaal en zo creeër je een gezond binnenklimaat. Bovendien zijn ventilatieroosters inbraakveilig, vrij van regeninslag, insect werend en laat de eenvoudige schoonmaakbaarheid ervan toe de woning continu te voorzien van verse lucht.

Ventilatieroosters voor het raam

Al onze ventilatieroosters zijn ontworpen om boven het raam te plaatsen. Het plaatsen van een ventilatierooster van Glasdiscount boven het raam zorgt naast een goede ventilatie ook voor een moderne en luxe uitstraling en is helemaal van deze tijd. Daarnaast is dit een extra mogelijkheid om frisse lucht binnen te brengen en het huis te ventileren, zonder dat er ongedierte of andere ongewenstheden jouw huis binnen zullen komen. Daarnaast is het grote voordeel dat je zelf het rooster open en dicht kunt zetten waardoor je zelf bepaald op buitenlucht aan jouw leefruimte wordt toegevoegd of niet.

Verschillende soorten ventilatieroosters

Glasdiscount heeft 5 verschillende soorten ventilatieroosters: DucoLine, Ducoton, Duco GlasMax, DucoFlat en Tunal80 ventilatieroosters. Een modern rooster is zelfregelend (aangeduid met 'ZR') wat zorgt voor meer comfort en energiebesparing. Een zelfregelend rooster heeft een klep die bij toenemende wind zorgt voor een gelijkblijvend ventilatievolume. De verschillende categorieën verschillen in eigenschappen, kleuren en type.

Waarom koopt je jouw ventilatierooster bij Glasdiscount?

Glasdiscount biedt kwalitatief topproducten aan die voor professioneel gebruik dienen. Deze kwaliteit leveren wij tegen scherpe prijzen, zodat kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt. Daarnaast hebben wij bij de producten een duidelijke omschrijving, zodat je exact weet welk ventilatierooster het beste bij een situatie past. Ook beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om je te kunnen adviseren. Onze medewerkers zijn altijd bereid om jou te helpen.

Ventilatierooster bestellen

Bestel eenvoudig uw gewenste ventilatierooster bij Glasdiscount. Je kan online de door jou gewenste producten bestellen. Je kan een bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies ventilatieroosters

Heb je nog vragen over ventilatieroosters? of heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.