Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters worden steeds belangrijker. Het zorgt voor een goede luchtcirculatie in een ruimte. Door een rooster toe te passen worden ruimtes doorlopend geventileerd.

Toepassingen ventilatieroosters

Het ventileren van woningen is noodzakelijk voor de gezondheid van de woning en voor die van de bewoners. Activiteiten, zoals onder meer verwarming, roken, koken, slapen etc. Brengen vocht, geurtjes en vervuilde lucht voort. Ventilatieroosters zorgen voor de noodzakelijke luchtverversing op natuurlijke wijze. Door het plaatsen van ventilatieroosters ventileert u de ruimte optimaal en creëert u een gezond binnenklimaat. Bovendien zijn ventilatieroosters inbraakveilig, vrij van regeninslag, insect werend en laat de eenvoudige schoonmaakbaarheid ervan toe de woning continu te voorzien van verse lucht.

Verschillende soorten ventilatieroosters

Glasdiscount heeft 5 verschillende soorten ventilatieroosters: DucoLine, Ducoton, Duco GlasMax, DucoFlat en Tunal80 ventilatieroosters. Een modern rooster is zelfregelend (aangeduid met 'ZR') wat zorgt voor meer comfort en energiebesparing. Een zelfregelend rooster heeft een klep die bij toenemende wind zorgt voor een gelijkblijvend ventilatievolume. De verschillende categorieën verschillen in eigenschappen, kleuren en type.

Waarom koopt u uw ventilatierooster bij Glasdiscount?

Glasdiscount biedt kwalitatief topproducten aan die voor professioneel gebruik dienen. Deze kwaliteit leveren wij tegen scherpe prijzen, zodat kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt. Daarnaast hebben wij bij de producten een duidelijke omschrijving, zodat u exact weet welk ventilatierooster het beste bij uw situatie past. Ook beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om u te kunnen adviseren. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen.

Ventilatierooster bestellen

Bestel eenvoudig uw gewenste ventilatierooster bij Glasdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies ventilatieroosters

Mocht u vragen hebben over onze ventilatieroosters of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.