• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Annuleren en Retourneren

Bestelling zonder glas annuleren

Het annuleren van een bestelling zonder glas is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u is verzonden, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Glasdiscount.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij het aankoopbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / Afkoelperiode

Consumenten hebben een afkoelingstermijn van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar ons retoursadres zijn voor eigen rekening. Uitzonderingen hierop zijn gepersonaliseerde producten en maatwerk zoals bijvoorbeeld glas, profielen, lichtstraten, etc. Alle retouren dienen voorzien te zijn van naw-gegevens en ordernummer (kopie factuur of pakbon).

Op maat gemaakte producten retourneren

Met maatwerk wordt bedoeld dat het product ‘overeenkomstig de specificaties van de consument’ wordt gemaakt. Aangezien glazen producten per klant op maat in de fabriek gemaakt worden, is het niet mogelijk om op maat gemaakte glazen producten te retourneren. Kiest u er voor om uw bestelling met glas toch te annuleren? Doe dit dan binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst. Na 24 uur zal de bestelling in productie worden genomen. Hierna is het niet meer mogelijk om uw glas te retourneren.

Het product kan alleen 'indien redelijkerwijs' mogelijk in de orginele verpakking ongebruikt geretourneerd worden. Wij vragen u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen voordat u het pakket retourneerd. Zie voor meer informatie de  Algemene voorwaarden webshop keurmerk.

Een of meerdere producten retourneren

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Glasdiscount.nl zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetalen. De kosten voor de retourzending van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Hoe moet ik mijn bestelling annuleren?

Alle annuleringen, omruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Glasdiscount.nl kenbaar gemaakt te worden. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en facturnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Glasdiscount.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terug betaald.

De kosten van retournering zijn hetzelfde als de verzendkosten. De verzendkosten kunt u vinden op de pagina Levering of Afhalen.

Retouradres:

  • Glasdiscount.nl
  • Hoofdweg 60
  • 7371 AJ  Loenen (Gld.)