Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Dubbel glas voor monumenten

3 producten

3 producten

Glasdiscount.nl ondersteunt u bij de restauratie van uw klassieke pand met monumentenglas. Het assortiment is grofweg op te splitsen in 2 isolatietechnieken: dun isolatieglas met authentieke buitenruit en enkel isolerend monumentenglas. U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mondgeblazen glas, cilinderglas, getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke uitstraling. Graag delen wij onze, in de loop der jaren opgebouwde, kennis met onze klanten om ervoor zorg te dragen dat monumentale panden hun authentieke uitstraling behouden met het comfort van nu.

Stijl:                                                                                 Tijdvak

Oud Klassiek                                                                 Van  1900 tot 1935

Jong klassiek                                                                 Van  1935 tot 1965

Modern 1965 tot heden                                                Van 1965 tot heden

Door op de stijl te klikken gaat u automatisch naar de juiste pagina.

 

Subsidie op monumentenglas?

Mocht u zich afvragen of u recht heeft op subsidie voor uw monumentenglas? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zei kunnen precies vertellen op welk type monumentenglas u subsidie krijgt.  Doorgaans wordt er subsidie gegeven op glas met een U-waarde van 1,6W / m2K of beter.

 

Monumentenglas schoonmaken

Monumentenbeglazingen met spouw kunt u op dezelfde manier schoonmaken als normale beglazing. Voor enkelvoudige isolerende ruiten adviseren wij om uw glas met ruim water schoon te maken zonder schuurmiddel. Daarna kunt u met één spons of zeem uw raam afnemen.