• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Gehard veiligheidsglas

Gehard veiligheidsglas heeft een thermische behandeling ondergaan om de weerstand van het glas te vergroten. Gehard veiligheidsglas is 5x sterker dan normaal glas. Gehard glas van 8 mm is bestand tegen de inslag van een stalen kogel van 500 g vanaf 2 m hoogte. Stel dat het glas breekt, dan valt het in heel fijne stukjes uit elkaar die niet scherp zijn. Je kunt je dus niet snijden als een geharde glasplaat kapot gaat.

Voordelen van gehard veiligheidsglas

Allereerst voorkomt gehard glas dat er snijwonden kunnen optreden bij glasbreuken. Ten tweede heeft gehard veiligheidsglas een betere weerstand tegen mechanische schokken. Ten derde is gehard veiligheidsglas beter bestend tegen temperatuurverschillen. (warmte en kou) 

Veiligheidsglas bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel het gewenste veiligheidsglas bij Glasdiscount.nl. U kunt online uw gewenste product met de gewenste kleur bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies veiligheidsglas gehard

Wanneer u advies nodig heeft, speciale wensen of andere vragen kunt u contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.