• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Douchedeur knoppen

17 producten

17 producten

Douchedeurknoppen voor glazen deuren

Glasdiscount beschikt over een ruim aanbod deurknoppen voor de douche. Dat zorgt ervoor dat je altijd een ruime keus hebt. Onze deurknoppen variëren op het gebied van grootte, kleur en vorm. Zo kan je bij ons kiezen voor een grote robuuste deurknop, maar ook voor een klein en bescheiden deurknop. Je hebt de keuze uit meerdere soorten afwerkingen in douchedeur knoppen. Wij bieden onder andere de afwerking: glans chroom, rvs look, mat en zwart aan. Hierdoor kan iedereen een deurknop naar zijn of haar wens bij ons vinden.

Toepassing douchedeurknoppen

Douchedeurknoppen zijn over het algemeen gemakkelijk te monteren. Dit hangt er echter wel vanaf wat voor type deurknop je geselecteerd hebt. Glasdiscount biedt deurknoppen aan voor verschillende glasdiktes. Het is belangrijk dat je de juiste glasdikte paraat hebt zodat eenvoudig de douchedeurknop kan worden gemonteerd. Glasdiscount heeft de deurknoppen beschikbaar voor de verschillende glasdiktes zodat de deurknop van jouw keuze ook goed past.

Douchedeurknop bestellen

Bestel de door u geselecteerde douchedeurknop bij Glasdiscount. Glasdiscount beschikt over een ruim aanbod deurknoppen voor jouw douche. Dat zorgt ervoor dat je altijd een ruime keus hebt. Je kan je bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies douchedeurknoppen

Mocht er geen douchedeur knop naar je smaak tussen zitten of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.