• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glasblokjes en -wigjes

1-18 van 26

Pagina

1-18 van 26

Pagina

Glasblokjes zijn nodig voor het op maat plaatsen van glas en het voorkomen van lekke ruiten. Glasdiscount beschikt over een breed assortiment beglazingsblokjes in verschillende variaties.

Glasblokje toepassingen

Beglazingsblokjes zijn nodig om te zorgen dat de ruit niet direct op het kozijn geplaatst wordt.  Het zorgt ervoor dat er ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn. Door deze tussenruimte kan het kozijn ventileren en kan het vocht weglopen. Wanneer je geen gebruikt maakt van glasblokjes zal de ruit in het vocht staan waardoor de kitrand los kan raken en de ruit lek is. Een lekke ruit is te herkennen aan de vochtvorming tussen de twee glasplaten. Het gebruik van beglazingsblokjes is dus essentieel.

Verschillende soorten Glasblokjes

Glasdiscount biedt veel soorten beglazingsblokjes aan, maar ook glaswigjes. De glasblokjes zijn per 8 stuks (één raam), per 100 stuks of per 1000 stuks (een doos) te bestellen. Het verschil tussen deze blokjes zit in de dikte. Wij bieden blokjes aan van 2,3 en 4 mm dikte. Daarnaast hebben wij ook transparante beglazingsblokjes.

Wij bieden ook wigjes aan. Wigjes worden gebruikt voor het plaatsen van glas op schuine onderdorpels.

Glasblokjes bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste glasblokjes en -wigjes bij Glasdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies Glasblokjes

Mocht u vragen hebben over onze glasblokjes, -wigjes of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.