• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Dubbel glas HR++ (1.1 Ug)

HR++ isolatieglas is dubbel glas met een extra coating en een Argon gasvulling. HR++ dubbel glas isoleert wel 5x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan een traditionele ruit van dubbel glas. Omdat HR++ isolatieglas een hoge isolatiewaarde heeft houdt deze de warmte langer vast. Hierdoor hoef je dus minder te stoken waardoor je vanzelf geld bespaard met ons HR++ dubbel glas.

Isolatiewaarde van HR++ isolatieglas

In de spouw van HR++ isolatieglas word gebruik gemaakt van een speciale gasvulling. Omdat er gebruikt word gemaakt van edelgas, meestal Argongas, zal er veel minder warmte doorgelaten worden dan bij normaal isolatieglas waarbij de spouw enkel met lucht is gevuld. Naast het gebruik van edelgas zit er ook een extra coating op de ruit. Op één glasblad aan de spouwzijde is een warmte reflecterende coating aangebracht. Ons HR++ heeft een U-waarde van 1.1 Ug. 

HR++ isolatieglas op maat gemaakt

Je kunt bij uw bestelling de exacte maat aangeven en daarbij krijgt je dan ook direct de prijs te zien. Het is ook mogelijk om glas met rondingen of andere vormen te bestellen. Daarnaast kun je ook zelf mallen aanleveren. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons verkoopteam.

Gelaagd HR++ isolatieglas

Naast het standaard HR++ dubbel glas, is het ook mogelijk om te kiezen uit HR++ één of tweezijdig gelaagd dubbel glas. Met dubbel glas word bedoeld twee lagen glas met een laag lucht ertussen (de spouw). Gelaagd glas bestaat uit twee op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een doorzichtige kunststof folie (veiligheidsfolie), dat moeilijk kapot te krijgen is. Uitleg en toepassing van gelaagd HR++ dubbel glas vind je op de betreffende pagina's onder bijlagen! Al ons HR++ dubbel glas wordt op maat geleverd tegen discount prijzen!

Mocht je vragen hebben over HR++ isolatieglas, stuur dan gerust een mailtje naar info@glasdiscount.nl.