Mijn account
  • Al 15 jaar de grootste glasleverancier
  • Vanaf €400,- gratis verzenden
  • Inmeetservice met maatgarantie

Dubbel glas HR++ (1.1 Ug)

Geld besparen met HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas is dubbel glas met een extra coating en een Argon gasvulling. HR++ dubbel glas wel isoleert 5x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan een traditionele ruit van dubbel glas. Omdat HR++ isolatieglas een hoge isolatiewaarde kent houdt deze de warmte langer vast. Hierdoor hoeft u dus minder te stoken waardoor u vanzelf geld bespaard met ons HR++ dubbel glas.

HR++ isolatieglas isolatiewaarde

In de spouw van HR++ isolatieglas word gebruik gemaakt van een speciale gasvulling. Omdat er gebruikt word van edelgas, meestal Argongas, zal er veel minder warmte doorgelaten worden dan bij normaal isolatieglas waarbij de spouw enkel met lucht is gevuld. Naast het gebruik van edelgas zit er ook een extra coating op de ruit. Op één glasblad aan de spouwzijde is een warmte reflecterende coating is aangebracht. Ons HR++ heeft een U-waarde van 1.1 Ug. 

HR++ isolatieglas op maat gemaakt

U kunt bij uw bestelling de exacte maat aangeven. U krijgt dan ook direct de prijs te zien. Het is ook mogelijk om glas met rondingen of andere vormen te bestellen. Daarnaast kunt u ook zelf mallen aanleveren. U kunt hiervoor contact opnemen met ons verkoopteam.

Gelaagd HR++ isolatieglas

Naast het standaard HR++ dubbel glas, is het ook mogelijk om te kiezen uit HR++ één of tweezijdig gelaagd dubbel glas. Met dubbel glas word bedoeld twee lagen glas met een laag lucht ertussen (de spouw). Gelaagd glas bestaat uit twee op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een doorzichtige kunststof folie (veiligheidsfolie), dat moeilijk kapot te krijgen is. Uitleg en toepassing van HR++ dubbel glas gelaagd vind u op de betreffende pagina's bij bijlagen! Als ons HR++ dubbel glas wordt op maat geleverd tegen discount prijzen!

 

Laat uw glas inmeten en monteren door Glasdiscount