Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Glasklemmen balustrade

Glasdiscount beschikt over een groot assortiment balustrade glasklemmen. De glasklemmen balustrade zijn te onderscheiden op merk, model, dikte en type buis. Hier kunt u glasklemmen vinden voor gehard en/of gelaagd glas, met een dikte tot maximaal 21,52 mm. De glasaftrek is (mits anders aangegeven) dagmaat - 40 mm. (uitzondering hierop zijn eind- en middenklemmen voor voorgeplaatste constructies) · Alle oppervlakken gemarkeerd met ¹ zijn alleen geschikt voor binnen gebruik. De klembevestigingen zijn gemaakt van gegoten zink of RVS. Deze klemmen zijn hoofdzakelijk geschikt voor montage aan de linker of rechterzijde van het glas, en worden geleverd met boutjes en afdekkapjes in bijbehorende kleur.

Verschillende soorten

Glasdiscount beschikt over een ruim assortiment met daarin verschillende soorten glasklemmen voor uw balustrade. De glasklemmen zijn te verkrijgen in diktes voor gehard glas van 6mm, 8mm, 10mm en 12mm. Daarnaast zijn de glasklemmen voor gelaagd glas te verkrijgen in diktes van 8,76mm, 10,76mm en 12,76mm. 

Glasklem balustrade bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel de gewenste balustrade glasklem bij Glasdiscount.nl. U kunt online uw gewenste product voor het gewenste glas, in de gewenste grootte bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies Glasklemmen balustrade

Wanneer u advies nodig heeft, speciale wensen of andere vragen kunt u contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.