• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Purschuim

3 producten

3 producten

Bekijk het aanbod purschuim van Glasdiscount. Wij bieden hoogwaardig purschuim aan tegen scherpe tarieven. 

Verschillende soorten purschuim

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten purschuim, zodat het benodigde purschuim voor uw situatie altijd beschikbaar is. De schuimen verschillen in de flexibiliteit, isolatiewaarde, duurzaamheid en de uithardtijd. Bij onze producten vindt u de uitgebreide specificaties van de productsoorten. Daarnaast beschikken wij ook over purschuim reiniger/cleaner. Wij bieden zowel purschuim aan als losse bussen handschuim, maar ook bussen voor pistoolschuim.

Purschuim toepassingen

De volledige naam van pur is 'polyurethaan'. De meest bekende toepassing van PU-schuim is het afdichten en bevestigen van deurkaders en raamkozijnen. Het schuim is niet alleen geschikt om materialen te bevestigen, maar ook voor het opvullen van naden, kieren en gaten. Het hecht op nagenoeg bijna alle bouwmaterialen. Wanneer u met purschuim werkt zorg en dan altijd voor dat u de ondergrond eerst bevochtigd, zodat het schuim sneller en beter doorhard. Ook is het verstandig om het purschuim te overschilderen om ze zo te beschermen tegen weersinvloeden.

Waarom koopt u purschuim bij Glasdiscount?

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten purschuim voor iedere situatie. Daarnaast maken wij topkwaliteit betaalbaar voor iedereen. Voor al uw vragen bieden wij u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen.

Purschuim bestellen

Bestel eenvoudig het gewenste purschuim bij Glasdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies lijmen en kitten

Mocht u vragen hebben over onze lijmen, kitten of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.