• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Dubbel glas HR++ Premium

Dubbel glas HR++ Premium is de best isolerende dubbele beglazing die er op dit moment te verkrijgen is. Dit glas heeft de laagst mogelijke U-waarde van 1,0 W/m2.K bij een spouw van 15 of 16mm. 

Premium HR++ isolatieglas heeft een speciale, sterkere coating en kan worden uitgevoerd met een isolerende afstandhouder (Warm edge) die de koudebrug aan de glasranden beperkt tot een minimum.

Warm edge afstandshouders
Warm edge afstandshouders (TGI) zijn zwart en leverbaar in 10, 12, 15, 16 en 18 mm. Een spouwbreedte van 15 of 16 mm heeft de best isolerende eigenschap.
Andere breedten zijn mogelijk met TPS afstandhouders. Deze zijn echter niet geschikt voor alle toepassingen. Bij triple glas en kruisroeden in de spouw kan geen gebruik worden gemaakt van TPS afstandhouders. TPS is op aanvraag leverbaar.

Dubbel glas HR++ Premium is de nieuwe standaard als het gaat om dubbel glas.
Met de nieuwe coating behoud je een prachtig helder zicht en een goede doorlating van daglicht. Warmte-isolatie is echter vaak een onderschatte maar erg belangrijke functie. Ramen zijn veelal de zwakste schakel in een woning als het om isoleren gaat. Bij conventionele woningen met enkel glas of gewoon dubbel glas gaat vaak een aanzienlijke hoeveelheid kostbare warmte verloren via de ramen.

* verplichte velden
Actuele levertijden
Artikelnummer
13989
Vanaf
€ 64,69 excl. BTW
€ 78,27 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.8

8.8
  • Professionele inmeet- & montage service door heel Nederland!
  • 14 dagen recht op retourneren*
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving