• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Schuifloket

Hardglazen schuifloketten van Glasdiscount worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Zo kun je ongeacht de situatie en bijkomende bijzonderheden altijd het gewenste schuifloket voor jouw situatie toepassen.

Eenvoudig te bestellen schuifloket

Het bestellen van een schuifloket van hardglas is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je vult de strakke nismaat van de hoogte en breedte van het hardglazen schuifloket in. Vervolgens heb je de keuze uit glassoort, tochtborstels, muuraansluitprofielen, sloten, leveringsopties en schuifrichting. Glasdiscount heeft verschillende hardglazen schuifloket producten aangemaakt waarbij je kunt kiezen hoeveel panelen en sporen er van toepassing moeten zijn bij jouw hardglazen schuifloket.

Hardglazen schuifloket met slot

Omdat het in sommige situaties handig kan zijn om het hardglazen schuifloket af te sluiten kun je er voor kiezen om ook sloten in het hardglazen schuifloket toe te passen. Hierbij kun je voor enkelsluitende sloten of gelijksluitende sloten kiezen. Bij enkelsluitende sloten krijg je een unieke sleutel per cilinder. Bij een gelijksluitend slot kun je met 1 sleutel meerdere sloten openen en sluiten.

Tochtborstels tussen hardglazen panelen

Het schuifloket met hardglas of gelaagd glas kan worden geleverd met tochtborstels. Tochtborstels zorgen ervoor dat de ruimte tussen de schuifloketten luchtdicht worden gemaakt. De strips laten wel natuurlijke ventilatie toe, maar zorgen ervoor dat er geen tocht door de hardglazen schuifwand heen komt. De tochtborstels helpen ook tegen pollen, stof en ongedierte. De tochtborstels van Glasdiscount zijn goed bestand tegen vocht.

Muuraansluitprofiel bij hardglazen schuifloket

Bij het bestellen van het schuifloket heb je de keuze uit een muuraansluitprofiel aan beide kanten. Met muuraansluitprofielen schuiven de panelen netjes in de muuraansluitprofielen wanneer deze naar de zijkant geschoven worden.

Voorgemonteerde panelen van het schuifloket

Bij de leveringsopties van je hardglazen loket met schuifbare panelen kun je kiezen voor voorgemonteerd. Een Voorgemonteerd schuifloket houdt in dat de glaspanelen al gemonteerd worden in de loopschoenen. De wieltjes zijn al in de loopschoenen gemonteerd.