• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Klikprofielen

6 producten

6 producten

Wat is een klikprofiel?

Een klikprofiel bestemd voor glas is een profiel waarbij het glas door middel van een kliklijst vastgezet wordt. Deze manier van glasmontage is een hele eenvoudige. Dit komt door het feit dat je bij een klikprofiel het glas er niet overheen hoeft te tillen. Daarnaast heb je bij een klikprofiel ook geen kit nodig.

Waarvoor wordt een klikprofiel gebruikt?

Een klikprofiel is te gebruiken voor meerdere toepassingen. De klikprofielen van Glasdiscount worden in de meeste gevallen gebruikt voor het vastzetten van glazen wanden bijvoorbeeld bij de toepassingen kantoorwanden en overige glaswanden.

Waar worden klikprofielen van gemaakt?

Glasdiscount levert enkel profielen van aluminium. Wel heb je hierbij de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere soorten afwerkingen namelijk zwart, RVS look en aluminium afwerking.

In welke kleuren kan ik klikprofielen bestellen?

Zoals eerder vermeld is het mogelijk om onze aluminium klikprofielen in de afwerkingen zwart, rvs en aluminium te bestellen.

Hoe bevestig je een klikprofiel?

Voor de klikprofielen van Glasdiscount zijn er twee mogelijkheden om deze te bevestigen. Allereerst is het mogelijk om deze vast te boren. Hierbij moet je wel opletten dat de gaten niet zijn voorgeboord in het profiel, dus dit moet je zelf doen. Een andere optie is om het klikprofiel te bevestigen door het te verlijmen.

Hoe kies je het juiste klikprofiel voor jouw glas?

Bij Glasdiscount is het mogelijk om bij het product de gewenste situatie zelf samen te stellen. Zo kun je bij door middel van de dropdown (deze is zichtbaar bij het product) aangeven welke glasdikte je wenst en welke afwerking gewenst is. Zo zorg je er altijd voor dat je het juiste type klikprofiel selecteert voor jouw situatie.

Hoe kies ik de juiste dikte beglazingsrubbers?

De dikte van de beglazingsrubbers zal Glasdiscount voor je selecteren. Met onze jarenlange kennis en ervaring weten wij exact welk rubber geschikt is voor jouw situatie. Als jij aangeeft wat de dikte van het glas is leveren wij automatisch het profiel met bijbehorende rubbers.

Hulp nodig bij het kiezen van een klikprofiel?

Heb je vragen voor ons of over het bestellen van het juiste profiel? Neem dan gerust contact met ons op!