Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Balustrades en leuningen

Glazen balustrade

Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Voor Glasdiscount.nl is dit geen enkel probleem! Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over het ontwerp van de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van glas. Heeft u al uw wensen en ideeën al voor uzelf bedacht? Dan vertalen wij deze naar een uitstekend passend ontwerp.

Een veilige glazen balustrade

Bij het plaatsen van een een glazen balustrade staat veiligheid voorop. Het glas dat wij toepassen voor een glazen balustrade is gelaagd en in bepaalde gevallen ook nog eens gehard. Balustrades kunnen volledig uit glas bestaan, of wij monteren het glas in een frame, zodat wij een stevige constructie, die ook zeer veilig is, voor u kunnen realiseren. Voor het monteren en vastklemmen worden metalen onderdelen gebruikt om de duurzaamheid van de glazen balustrade te garanderen. Hierin zijn ook nog diverse mogelijkheden. Maak ons daarom deelgenoot van uw plan en mail ons uw wensen door. Wij helpen u graag verder over de mogelijkheden van glas en aanverwante producten.