Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

 • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
 • Specialist in maatwerk
 • Inmeetservice met maatgarantie
 • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Deurkrukken

7 producten

 1. Vanaf € 26,00 excl BTW € 31,46 incl. BTW
 2. Vanaf € 26,00 excl BTW € 31,46 incl. BTW
 3. € 26,00 excl BTW € 31,46 incl. BTW
 4. € 27,95 excl BTW € 33,82 incl. BTW
 5. € 66,15 excl BTW € 80,04 incl. BTW
 6. € 29,00 excl BTW € 35,09 incl. BTW
 7. € 27,95 excl BTW € 33,82 incl. BTW

7 producten

Deurkrukken vormen een belangrijk onderdeel van uw deur. Ze vallen nooit heel erg op totdat ze niet meer goed functioneren. Daarom biedt Glasdiscount over een ruim aanbod deurkrukken van goede kwaliteit. Onze deurklinken zijn uitvoerig getest en hebben al veel tevreden klanten opgeleverd.

Toepassing deurkrukken

Een deurklink is een eenvoudige methode om uw deur te openen. Echter zijn er veel verschillende soorten deurkrukken. Een goed werkende deurkruk is essentieel bij het openen en sluiten van uw deur.

Meestal wordt de deurklink gemonteerd tegelijk met het complete deurbeslag. In dit geval zal het wat ingewikkelder zijn om alles te monteren. Echter is dit ook voor beginnende klussers geen al te lastige opgave. U controleert eerst of u alle materialen hebt. Vervolgens tekent u de rozet af op de muur. Daarna boort u de gaten voor uw rozet. Nu kunt u eenvoudig de rozetten monteren. Tot slot monteert u zeer eenvoudig uw deurklink.

Als u alleen een deurklink moet monteren is dit voor iedereen een eenvoudige opgave als de rest van het deurbeslag al gemonteerd is. In de meeste gevallen hoeft u alleen één zijde van de deurkruk door het gat te drukken en vervolgens aan de andere kant de andere helft van de deurkruk erop te drukken/ te monteren.

Verschillende soorten deurklinken

De waarde van een deurkruk wordt vaak onderschat. De juiste deurklink geeft een ruimte net even de uitstraling die u zoekt. Het kan uw ruimte net die luxe of juist die landelijke uitstraling geven. Wij bieden diverse deurklinken aan die passen bij elke deur! Zo kunt u kiezen uit mat, verchroomd of zwarte deurkrukken. Zodat u altijd een deurklink naar wens kunt kiezen in de gewenste kleur.

Deurkrukken bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel eenvoudig de gewenste deurkruk. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies deurklinken

Mocht er geen deurklink naar uw smaak tussen zitten of mocht u vragen hebben? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.