• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Deurkrukken

9 producten

9 producten

Deurkrukken vormen een belangrijk onderdeel van een deur. Ze vallen nooit heel erg op totdat ze niet meer goed functioneren. Daarom biedt Glasdiscount over een ruim aanbod deurkrukken van goede kwaliteit. Onze deurklinken zijn uitvoerig getest en hebben al veel tevreden klanten opgeleverd.

Toepassing deurkrukken

Een deurklink is een eenvoudige methode om een deur te openen. Echter zijn er veel verschillende soorten deurkrukken. Een goed werkende deurkruk is essentieel bij het openen en sluiten van een deur.

Meestal wordt de deurklink gemonteerd tegelijk met het complete deurbeslag. In dit geval zal het wat ingewikkelder zijn om alles te monteren. Echter is dit ook voor beginnende klussers geen al te lastige opgave. Je controleert eerst of je alle benodigde materialen hebt. Vervolgens teken je de rozet af op de muur. Daarna boort u de gaten voor de rozet. Nu kan je eenvoudig de rozetten monteren. Tot slot monteert je zeer eenvoudig de deurklink.

Moet je alleen een deurklink monteren dan is dit voor iedereen een eenvoudige opgave als de rest van het deurbeslag al gemonteerd is. In de meeste gevallen moet je alleen één zijde van de deurkruk door het gat te drukken en vervolgens aan de andere kant de andere helft van de deurkruk erop te drukken/ te monteren.

Verschillende soorten deurklinken

De waarde van een deurkruk wordt vaak onderschat. De juiste deurklink geeft een ruimte net even de uitstraling die je zoekt. Het kan de ruimte net die luxe of juist landelijke uitstraling geven. Wij bieden diverse deurklinken aan die passen bij elke deur! Zo kan je kiezen uit mat, verchroomd of zwarte deurkrukken. Zodat je altijd een deurklink naar wens kunt kiezen in de gewenste kleur.

Deurkrukken bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel eenvoudig de gewenste deurkruk. Je kan online de door jouw gewenste product bestellen. De bestelling kan eenvoudig en snel worden geplaatst. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies deurklinken

Mocht er geen deurklink naar jouw smaak tussen zitten of heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.