• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Acrylaatkit

2 producten

2 producten

Acrylaatkit is gemaakt op dispersiebasis en is daarom een plasto-elastische kitsoort. Dit is een lastige uitleg voor een vervormbare kit die niet in de oorspronkelijke toestand terugkomt.   

Acrylaatkit toepassingen

Bij het aanbrengen van acrylaatkit verdampt het water uit de kit. Hierdoor droogt de kit uit als een soort dikke pasta. Acrylaatkit is uitstekend toepasbaar voor het afdichten van scheuren en voegen in beton, stucwerk en metselwerk. Ook wordt de kit veel gebruikt voor het afdichten van kleine aansluitvoegen rondom houten kozijnen, plafonds, muren en plinten. Dit type kit is makkelijk toepasbaar en hecht eenvoudig op bijna alle ondergronden. Om deze reden wordt het vaak gebruik bij toepassingen waar weinig werking te verrichten is. Het is niet verstandig om acrylaatkit toe te passen bij hevige waterbelasting of vochtige ruimtes. In dat geval kan je beter ons aanbod siliconenkit bekijken.

Verschillende soorten acrylaatkit

Glasdiscount beschikt over 3 soorten acrylaatkit. De kitten verschillen hoofdzakelijk in de maximale bewegingsopname. Daarnaast zijn de 3 verschillende kitten te gebruiken bij verschillende toepassingen. De toepassingen worden verder toegelicht bij de producten zelf, zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Waarom koopt u Acrylaatkit bij Glasdiscount?

Glasdiscount biedt kwalitatief topproducten aan die voor professioneel gebruik dienen. Deze kwaliteit leveren wij tegen scherpe prijzen, zodat kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt. Daarnaast hebben wij bij de producten een duidelijke omschrijving, zodat je exact weet welke kit perfect is voor jou. Ook beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om je te kunnen adviseren. Onze medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen.

Acrylaatkit bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste acrylaatkit bij Glasdiscount. Je kan online de door jou gewenste producten bestellen. Je kan de bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies lijmen en kitten

Heb je nog vragen over onze lijmen, kitten of andere vragen dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.