Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Deurstoppers

2 producten

Vanaf € 133,90 excl BTW € 162,02 incl. BTW
€ 14,83 excl BTW € 17,94 incl. BTW

2 producten

Deurstoppers kunnen bij glazen deuren goed van pas komen. Ze zijn erg handig om schade aan uw muur, kozijn en deur te voorkomen. Ook kan het ervoor zorgen dat uw glazen deur niet te hard opent en sluit, zodat het glas niet breekt of beschadigt.

Toepassing deurstopper

Bij Glasdiscount bieden wij zowel de originele deurstopper aan. Dit is niets meer dan een Aluminium/RVS blokje met een rubberen stootblok. Deze monteert u eenvoudig aan uw vloer door middel van een schroef in het midden van het blokje. Als de deur openslaat zal deze het rubberen stootblok aantikken in plaats van uw muur. Dit zorgt ervoor dat zowel uw deur als uw muur beschermd is tegen stootschade.

Toepassing deurbegrenzer

Een deurbegrenzer voorkomt dat de deur tegen iets aanbotst wat zich achter de deur bevindt. Het beschermt zowel de deur als het kozijn. De deurbegrenzer zorgt ervoor dat de deur niet met een te hoge snelheid open kan, maar nog belangrijker, dat deze in een lage snelheid zelf automatisch sluit waardoor uw deur nooit meer te hard dicht zal gaan. De deurbegrenzer van Glasdiscount is uitgebreid getest volgens DIN EN 13126-5 klasse 4. De deurbegrenzer van Glasdiscount is ook achteraf nog te monteren.

Verschillende soorten deurstoppers

De deurstopper van Glasdiscount is zowel in Aluminium als met een RVS geborstelde afwerking te bestellen. Onze deurbegrenzer is te bestellen voor een metalen maar ook voor een houten kozijn.

Deurstoppers bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel eenvoudig de gewenste deurstopper. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies deurstoppers

Mocht er geen deurstopper naar uw smaak of wens tussen zitten of mocht u vragen hebben? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.