• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Beglazingskit

Beglazingskit

6 producten

  1. Vanaf € 3,95 excl BTW € 4,78 incl. BTW
  2. Vanaf € 4,10 excl BTW € 4,96 incl. BTW
  3. Vanaf € 4,75 excl BTW € 5,75 incl. BTW

6 producten

Beglazingskit wordt gebruik voor het afdichten van voegen in enkele en isolerende beglazingen. Dit type kit is extra geschikt voor het afdichten van beglazingen in kozijnen van hout, kunststof en metaal. Ook is dit type kit zeer geschikt voor het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen vensterbank, kozijn en gevel. Tevens zijn deze producten ook te gebruiken voor zelfreinigende beglazing.

Verschillende soorten beglazingskit

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten beglazingskit. Ieder product is uniek en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen met de daarbij horende voor- en nadelen. De verschillende typen beglazingskit die worden aangeboden zijn te onderscheiden op basis van het doel waarvoor ze gebruikt worden. De specifieke eigenschappen van ieder product staan uitgebreid uitgelegd naast het product met onderaan de productpagina een uitgebreide omschrijving waarin de toepassingen, eigenschappen en de verwerkking nader worden toegelicht. Zo kunnen bepaalde producten zeer geschikt zijn voor enkel glas en andere producten juist voor dubbel glas. Daarnaast kan er bij het bestellen van de gekozen kit door u handmatig een kleur worden gekozen, zodat u altijd over het juiste type beglazingskit beschikt in de juiste kleur. 

Beglazingskit bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel de gewenste beglazingskit bij Glasdiscount.nl. U kunt online uw gewenste product met de gewenste kleur bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies beglazingskit

Wanneer u advies nodig heeft, speciale wensen of andere vragen kunt u contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.