• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Spiegel toebehoren

Glasdiscount biedt alles aan voor glas en spiegels, dus ook de bijbehorende spiegel toebehoren. 

Soorten spiegel toebehoren

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten spiegel toebehoren. Wij bieden spiegelprofielen, spiegeltape, spiegelklemmen & spiegellijm en spiegelverwarming aan. Dit zodat je naast de juiste spiegel, deze ook op de gewenste manier kan monteren met de bijbehorende opties. 

Waarom koopt je bij Glasdiscount?

Glasdiscount beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Hierdoor zit er altijd het juiste product tussen voor jouw situatie. Daarnaast zijn onze producten van topkwaliteit, maar wel tegen de scherpste prijzen. Hierdoor wordt kwaliteit voor iedereen betaalbaar. Daarnaast beschikt Glasdiscount over de kennis die u wenst.

Spiegelprofielen

Bij de spiegelprofielen van Glasdiscount bieden wij verschillende soorten spiegelprofielen aan met daarbij ook de eindkappen.  Deze zijn in verschillende afwerkingen en lengtes te bestellen. Bestel ze zowel met een RVS als met een Aluminium afwerking.

Spiegeltape

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten spiegeltape. Zowel voor de bevestiging van spiegels als voor noodbeglazing. Bekijk ons complete aanbod.

Spiegelklemmen en spiegellijm

Glasdiscount beschikt over een breed aanbod spiegelklemmen om jouw spiegel te bevestigen. Daarnaast bieden wij ook spiegellijm aan om de spiegel te bevestigen.

Spiegelverwarming

Glasdiscount beschikt ook over een breed aanbod spiegelverwarmingen. Deze verschillen in grootte, Watt en kwaliteit. Door ons uitgebreide aanbod zit er altijd de juiste spiegelverwarming voor jou tussen.

Advies Spiegels

Heb je nog vragen over spiegels of heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.