• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glasklemmen douche

1-18 van 44

Pagina

1-18 van 44

Pagina

Glasdiscount beschikt over een groot assortiment glasklemmen voor de badkamer. De glasklemmen douche zijn te onderscheiden op merk, model, hoek°, draagkracht, afwerking, ronde of rechte hoeken en kleur. De douche glasklemmen van Glasdiscount zijn altijd voorzien van een luxe uitstraling met een nette en luxe afwerking waardoor jouw badkamer de luxe uitstraling krijgt waar jij naar zoekt.

Verschillende soorten

Glasdiscount beschikt over een ruim assortiment met daarin verschillende soorten glasklemmen voor jouw douche. De glasklemmen zijn te verkrijgen in hoeken van 90° en 135°. De glasklemmen zijn ook onder te verdelen in enkele en dubbelzijdige montage.

Glasdiscount beschikt over 2 type glasklemmen:

-Wand/glas glasklem: De glasplaat wordt aan de wand of vloer gemonteerd.

-Glas/glas glasklem: De klem wordt gebruikt om 2 glasplaten te verbinden. 

Douche glasklem bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel de gewenste glasklem voor jouw douche bij Glasdiscount.nl. Je kan online jouw gewenste product, in de gewenste gradenhoek met de gewenste afwerking bestellen. Je kan de bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies Glasklemmen douche

Wanneer je advies nodig hebt, speciale wensen en-of andere vragen hebt dan kan je altijd contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.