Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Scharnieren binnendeuren

Scharnieren zijn essentieel voor het goed openen en sluiten van uw binnendeur. Glasdiscount vindt een goed scharnier belangrijk voor de productieve maar ook decoratieve waarde. Daarom beschikken wij over een ruim aanbod scharnieren voor binnendeuren.

Toepassing scharnieren binnendeuren

Binnendeuren die slechts naar 1 zijde geopend kunnen worden zijn voorzien van enkelwerkende scharnieren. Een voorbeeld hiervan is een binnendeur in een (houten) kozijn met sponning. Binnendeuren die naar beide zijden geopend kunnen worden zijn voorzien van dubbelwerkende scharnieren. Een voorbeeld hiervan zijn binnendeuren in een sparing zonder sponning.

Verschillende soorten scharnieren binnendeuren

Glasdiscount biedt scharnieren voor enkelwerkende deuren, dubbelwerkende deuren en zwarte scharnieren voor enkelwerkende deuren aan. Daarbij zijn zowel de enkelwerkende scharnieren als de dubbelwerkende scharnieren te verkrijgen in verschillende afwerkingen. Onze scharnieren zijn beschikbaar in een Aluminium, RVS, RVS geborsteld, RVS gepolijst, Mat chroom, Glanschroom, Messing gepolijst en een zwarte afwerking. Glasdiscount beschikt over een groot aanbod scharnieren, zodat u een scharnier compleet naar wens kunt bestellen.

Scharnieren binnendeur bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel eenvoudig de gewenste scharnieren bij Glasdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.  

Advies scharnier binnendeur

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de scharnieren of andere vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.