• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Lijmkit

9 producten

9 producten

Lijmkit is een product dat niet meer weg te denken is uit het bouwproces. Het wordt gebruik van ruwbouw tot verfijnde afwerkingen. Glasdiscount beschikt over topkwaliteit lijmkitten tegen scherpe prijzen.

Verschillende soorten lijmkit

Wij bieden veel verschillende soorten lijmkit aan. Onze lijmkitten verschillen in merk, kleefkracht en type. De verschillende kitten zijn te gebruiken in verschillende situaties, zodat u altijd de juiste kit voor uw situatie kunt gebruiken. U vindt de specificaties, toepassingen, eigenschappen en verwerkingen bij onze producten, zodat u ook weet welk type lijmkit geschikt is voor uw situatie.

Lijmkit toepassingen

Lijmkit wordt gebruikt op veel verschillende materialen. Het verlijmen van bouwmaterialen wordt veel toegepast, maar het type lijmkit hangt af van het materiaal. Kijk altijd bij de toepassing bij onze producten welk type kit geschikt is voor uw materiaal. Daarnaast is de kleur van uw lijmkit belangrijk voor de uitstraling van uw product. Zo kunt u standaard zwarte kit kopen, maar ook transparante lijmkit en overschilderbare transparante kit. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere toepassing de juiste kit mogelijk is.

Waarom koopt u lijmkit bij Glasdiscount?

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten lijmkit voor iedere situatie. Daarnaast maken wij topkwaliteit betaalbaar voor iedereen. Voor al uw vragen bieden wij u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen.

Lijmkit bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste lijmkit bij Glasdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies lijmen en kitten

Mocht u vragen hebben over onze lijmen, kitten of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.