• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Voorzetramen

Voorzetramen

6 producten

6 producten

Wanneer u geen dubbel glas kunt plaatsen biedt een aluminium voorzetraam de perfecte oplossing. Onze voorzetramen op maat zijn in meerdere samenstellingen te bestellen. Een voorzetraam is in meerdere afwerkingen te bestellen. U zult dus altijd de juiste kleur kunnen vinden. Daarnaast zijn onze voorzetramen ook onafgewerkt aluminium te bestellen.

Met een levensduur van minimaal 10 jaar zijn onze voorzetramen een zeer verstandige keuze. Zo heeft u bijvoorbeeld geen onderhoud aan het randwerk, zijn er ingrijpende aanpassingen nodig aan uw bestaande constructies en zal een thermische breuk niet optreden. Scharnierdelen zijn van aluminium EV1, de lagerbusjes van kunststof en de scharnier pen van RVS.

Een voorzetraam draagt bij een een betere warmte en geluidsisolatie. Voorzetramen bieden nagenoeg hetzelfde comfort als HR-glas en het warmteverlies op het glasoppervlak wordt met ongeveer 50% teruggebracht. Tussen het voorzetraam en het kozijn wordt EPDM afdichtingsrubber geplaatst.

Een andere goede toepassing voor voorzetramen is bij kerken en monumentale panden waarbij kostbaar glas-in-lood beschermd moet worden voor bijvoorbeeld vandalisme. Hier is een voorzetraam met gelaagd glas een ideale oplossing.