Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Glasbeslag

Glasbeslag is van belang om uw deur, wand of balustrade de uitstraling te geven die u voor ogen hebt. Ook is het beslag van belang voor de werking van uw deuren, wanden en balustrades.

Toepassing glasbeslag

Glasbeslag wordt op vrijwel alles toegepast wat maar met glas te maken heeft. Glasbeslag is namelijk hang- en sluitwerk voor volledig glazen deuren, wanden of balustrades. Het glasbeslag is bepalend voor de afwerking van het glas. Het geeft een ruimte of interieur een bepaalde uitstraling. Glasdiscount beschikt over een zeer uitgebreid assortiment, waardoor u glasbeslag kunt kopen voor ieder interieur en volledig naar uw wens. Het is mogelijk om complete beslagsets te bestellen voor een samenhangend geheel, maar het is ook mogelijk om losse onderdelen te bestellen, zodat u het zelf volledig kunt samenstellen. Onze producten zijn van toepassing op alle soorten glas en eenvoudig te monteren.

Verschillende soorten glasbeslag

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten glasbeslag. Zo zijn de verschillende types glasbeslag onderverdeelt in product lijnen. Zo kunt u eenvoudig filteren op het type glasbeslag dat bij u en uw interieur past. Bij ieder specifiek producttype of complete beslagsets kunt u eenvoudig uw voorkeur aangeven en per product de afwerking en grootte vaak nog aanpassen.

Glasbeslag bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel eenvoudig het gewenste glasbeslag. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies glasbeslag

Mocht u vragen hebben met betrekking tot glasbeslag of andere vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.