• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glasklemmen

Glasklemmen voor een douche of balustrade zijn van toepassing om het glas op een veilige manier vast te klemmen. Daarnaast biedt het ook een naadloze aansluiting tussen 2 glazen wanden. De glasklemmen van Glasdiscount zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. De glasklemmen zijn geschikt voor gehard- en gelaagd glas. Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de glasdikte van het glas om te bepalen welke glasklemmen je nodig hebt. Weet je niet welk glasbeslag bij jouw glassoort hoort? dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met het verkoopteam van Glasdiscount.

Verschillende soorten glasklemmen

Glasdiscount biedt verschillende soorten glasklemmen aan. Zo beschikken wij over glasklemmen voor in de douche en badkamer, glasklemmen voor balustrades en glasklemmen voor veiligheidsschermen. Binnen deze categorieën beschikt Glasdiscount over een ruim assortiment glasklemmen binnen de verschillende categorieën. Daarnaast zijn de verschillende soorten glasklemmen ook in verschillende meterialen te bestellen.  Wij bieden glasklemmen voor de douche in verschillende afwerkingen: RVS, Chroom, Zwart. De Glasklemmen balustrade is er voor de verschillende glastypes. Zo beschikken wij over balustrade glasklemmen voor zowel gehard glas als gelaagd glas. De glasklem veiligheidsscherm wordt aangeboden in een klemvoet voor glas en een stavoet voor glas. Ook deze is in 2 verschillende afwerkingen te bestellen: zilver/grijs en zwart. 

Advies Glasklemmen

Wanneer je advies nodig hebt, speciale wensen of andere vragen hebt kan je contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.