Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Glasklemmen

Glasklemmen voor uw douche of balustrade zijn van toepassing om het glas op een veilige manier vast te klemmen. Daarnaast biedt het ook een naadloze aansluiting tussen 2 glazen wanden. De glasklemmen van Glasdiscount zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. De glasklemmen zijn geschikt voor gehard- en gelaagd glas. Het is belangrijk dat u goed kijkt naar de glasdikte van uw glas om te bepalen welke glasklemmen u nodig heeft. Mocht u niet weten welk glasbeslag bij uw glassoort hoort, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het verkoopteam van Glasdiscount.

Verschillende soorten glasklemmen

Glasdiscount biedt verschillende soorten glasklemmen aan. Zo beschikken wij over glasklemmen voor in de douche en badkamer, glasklemmen voor balustrades en glasklemmen voor veiligheidsschermen. Binnen deze categorieën beschikt Glasdiscount over een ruim assortiment glasklemmen binnen de verschillende categorieën. Daarnaast zijn de verschillende soorten glasklemmen ook in verschillende meterialen te bestellen.  Wij bieden glasklemmen voor de douche in verschillende afwerkingen: RVS, Chroom, Zwart. De Glasklemmen balustrade is er voor de verschillende glastypes. Zo beschikken wij over balustrade glasklemmen voor zowel gehard glas als gelaagd glas. De glasklem veiligheidsscherm wordt aangeboden in een klemvoet voor glas en een stavoet voor glas. Ook deze is in 2 verschillende afwerkingen te bestellen: zilver/grijs en zwart. 

Advies Glasklemmen

Wanneer u advies nodig heeft, speciale wensen of andere vragen kunt u contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.