• Al 20 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Steel look deuren voor opdek kozijn

Bij een opdekdeur heeft de buitenrand van de deur een opdekrand, de deur sluit daardoor op het kozijn. Wanneer je een opdekdeur besteld krijg je het 13160 scharnier (met paumelle) geleverd.

6 producten

6 producten

De verschillen opties van steel look deuren met een opdek kozijn

Enkele pendeldeur (met zijlicht)

De populairste variant van een steellook deur is de enkele deur. Hierbij is het optioneel om naast de deur een zijlicht toe te voegen. Dit kan handig zijn in bouwsituaties waarbij een enkele deur te breed wordt en een dubbele deur niet wenselijk is.

Dubbele pendeldeur

Dubbele deuren worden vaak toegepast in bredere doorgangen zoals de opening van de keuken naar de woonkamer. Door het grote glasoppervlak van een dubbele deur geeft deze variant het ultieme verbindingsstuk tussen twee ruimtes.

Taatsdeur

Een taatsdeur is met een scharnier verankerd in de boven- en onderkant van de deur. De deur wordt in plaats van in de muren (zoals bij een normale deur het geval is) in het plafond en de vloer gemonteerd. Omdat de deur draait aan scharnieren aan de boven- en onderkant, draait de taatsdeur om een verticale as. Taatsdeuren hebben geen kozijn nodig en worden in een afgewerkte sparing geplaatst.