• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Scharnieren douchedeuren

Voor het comfortabel kunnen douchen is het van belang dat een douchedeur op een prettige wijze opent en sluit. Vandaar dat het belangrijk is om goede scharnieren te gebruiken voor de douchedeur. Glasdiscount heeft een ruim assortiment aan douchedeur scharnieren voor alle soorten douchedeuren.

Verschillende soorten douchedeur scharnieren

Glasdiscount beschikt over 3 verschillende lijnen douche scharnieren: De Select lijn, de Basic lijn en de Premium lijn.

Basic lijn:
De Basic lijn heeft scharnieren van degelijke kwaliteit. Deze scharnieren kunnen een glasplaat dragen met een maximale breedte van 800 mm met een maximaal gewicht van 35 kg. De douchedeurscharnieren van de basic lijn zijn bedoeld voor kleine douchedeuren van 6 mm dikte. Bij een douchedeur met een glasdikte van 8 mm of 10 mm adviseren wij over te stappen op onze select lijn.

Select lijn:
De Select lijn heeft scharnieren van hoogwaardige A-kwaliteit. Deze scharnieren kunnen meer gewicht dragen dan de basic lijn, namelijk 40 kg in plaats van 35 kg. De douchedeur scharnieren binnen deze categorie hebben de mogelijkheid om het nulpunt in te stellen. Dat is de stand waarop de deur komt te staan op het moment dat hij in ruststand staat.

Premium lijn:
De Premium lijn is kwalitatief hoogwaardige douchedeurbeslag van Duitse makelaardij. De Premium scharnieren hebben de mogelijkheid om het nulpunt in te stellen, waarbij de deur automatisch op het nulpunt komt te staan als die in de buurt komt van het nulpunt. Zo valt de deur altijd dicht. Door te kiezen voor Premium douchedeurscharnieren krijgt de badkamer precies de afwerking die het verdient. De premium scharnieren kunnen 40 kg. aan gewicht dragen en zijn geschikt voor zware en brede deuren.

Advies douchedeurscharnieren

Wanneer je advies nodig hebt, speciale wensen of andere vragen kan je contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina. Dan kom je in gesprek met onze verkoopmedewerkers, die al duizenden voorgangers hebben geadviseerd over de juiste douchedeur scharnieren die jouw badkamer de gewenste uitstraling geven.