• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Sloten

1-18 van 31

Pagina

1-18 van 31

Pagina

Deursloten zijn van wezenlijk belang voor het gebruik van een deur. Als jouw deurslot niet goed past of niet op de juiste manier is gemonteerd zal dit veel problemen op kunnen leveren bij het gebruik ervan. Glasdiscount zorgt er in ieder geval voor dat jouw deurslot van goede kwaliteit is voorzien

Toepassing deurslot

Een deurslot wordt over het algemeen toegepast om een ruimte af te sluiten en het binnentreden van onbevoegden te voorkomen. De sloten van Glasdiscount worden veel gebruikt voor schuif- en pendeldeuren. Een pendeldeur kan aan beide kanten scharnieren waardoor de deur via 2 kanten open kan. Dit type sloten worden ook vaak gebruikt voor vitrines en glazen schuifdeuren. 

Verschillende soorten deursloten

Glasdiscount beschikt over veel verschillende soorten deursloten. Zo zijn deze te onderscheiden op basis van glasdikte, type slot en afwerking. We verkopen sloten met tegenslotkast, losse sloten zonder tegenslotkast en losse tegenslotkasten. Glasdiscount zorgt dat er voor alle glasdiktes een beschikbaar slot naar uw smaak is.

Deurslot bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel eenvoudig het gewenste deurslot bij Glasdiscount. Je kan online de door jou gewenste producten bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies deurslot

Heb je nog vragen met betrekking tot de deursloten of heb je nog andere vragen? dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.